Στα Μελίσσια ξεκινά ο ΟΑΧ την φετινή σαιζόν.


Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων είναι έτοιμος προκειμένου να δώσει το πρώτο παιχνίδι για τη νέα περίοδο για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Μελισσίων στις 5 το απόγευμα την Τετάρτη (3/10), ένα παιχνίδι όπου επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω του κυκλώνα “Ζορμπάς” και της απαγόρευσης απόπλου από το λιμάνι της Σούδας προς τον Πειραιά.

Ο ΟΑΧ ετοιμάζεται έτσι για την πρώτη του φετινή αποστολή, έχοντας σαν στόχο να μπορέσει να πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση και εάν είναι δυνατό να καταφέρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, κάτι που εάν πράξει, τότε θα ακολουθήσει ένα νέο παιχνίδι για την β’ φάση του θεσμού, το οποίο θα είναι απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο κλειστό του Κλαδισού.

Ντεμπούτο στα Μελίσσια θα πραγματοποιήσει και ο κόουτς, Μάνος Μανουσάκης ο οποίος υπολογίζει στις εξής 11 κοπέλες: Δερμιτζάκη, Ψυχογιού, Παπαμαρκάκη, Πρασιανάκη, Βασιλογιαννάκη, Γαλανάκη, Παπαδάκη, Δεληγιάννη, Δασκαλάκη, Φωτιάδη και Κουφογιάννη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σκουμπάκη, Χαλυβίδου, Δρικάκη και Δασκουλίδου.

Τον αγώνα έχουν οριστεί να διευθύνουν οι Κουτσοδήμος-Τσακιράκη (Ζερδεβάς).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.