Ξεκίνημα το Σάββατο (6/10) ,για το Αρκάδι με κύπελλο .Δηλώσεις Πλευράκη.


Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, αλλά ο καιρός δεν επέτρεψε το ταξίδι της με προορισμό την πρωτεύουσα, αφού υπήρχε απαγορευτικό στα λιμάνια. 
Για αυτόν τον λόγο το παιχνίδι αναβλήθηκε, με την ΕΟΚ να ανακοινώνει χθες τον ορισμό του αγώνα για το ερχόμενο Σάββατο στις 14.30. 
"Σας ενημερώνουμε για τον ορισμό των δύο εξ’ αναβολής αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Ο αγώνας ΓΣ Αγ. Παρασκευή – ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου θα διεξαχθεί στις 06/10/2018 και ώρα 14.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου"

Κώστας Πλευράκης:"«Ένα καλό επίσημο τεστ"
Το πρωτάθλημα αργεί ακόμα (κάτι λιγότερο από έναν μήνα). Αυτό εμφανίζεται με τον πιο παραστατικό τρόπο και στις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή της ομάδας Κώστα Πλευράκη:
"Ο  αγώνας με την Αγία Παρασκευή, είναι ένα καλό επίσημο τεστ για εμάς, για να δούμε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε κατά το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας μας ενόψει της φετινής σεζόν. 
Το βάρος των προσπαθειών μας θα «πέσει» στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. 
Ελπίζω ο αγώνας του κυπέλλου να είναι μια κατάλληλη αφορμή για την έκδοση χρήσιμων συμπερασμάτων για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. 
Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην Α2, που θα αποτελεί και μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. 
Μακάρι η φετινή μας πορεία να είναι σαν αγωνιστική εικόνα, αντίστοιχη με την περσινή. Θέλουμε να αποτελέσουμε μια σωστή εκπροσώπηση για το Ρέθυμνο στο μπάσκετ γυναικών και να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΟΚΑ Αρκαδίου, δίνοντας το «στίγμα με το οποίο θα κινηθούν οι παίκτριες του στην φετινή σεζόν.
Πηγή:"rethnea.gr"


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.