Εντός έδρας ήττα με 72-77 από το Λαύριο, το Ρέθυμνο Cretan Kings .


Το Ρέθυμνο Cretan Kings , αν και ξεκίνησε αρκετά καλά, δεν τα κατάφερε στο "Μ. Μερκούρη" , για τη δεύτερη αγωνιστική της λίγκας (Betshop Basket League ) καθώς το Λαύριο επικράτησε με ανατροπή με 77-72 ,αφήνοντας τους Κρητικούς, δίχως νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό πως το Λαύριο 8:33 σκόραρε μόλις τέσσερις βολές, έχοντας αστοχήσει σε όλες του τις προσπάθειες εντός παιδιάς.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο φτάνοντας στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Κλειδί στην επικράτησή τους ήταν τα 12 επιπλέον ριμπάουντ που μάζεψαν (35 έναντι 47) εκ των οποίων τα έξι ήταν επιθετικά. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 18/40 δίποντα και 9/25 τρίποντα ενώ το Λαύριο Aegean Cargo 19/45 δίποντα και 7/17 τρίποντα.

Μεγαλύτερο προβάδισμα: Οι Λαυριώτες λίγο πριν το τέλος έφτασαν μέχρι και το +6.

On Fire: Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν σε τρομερή κατάσταση, έχοντας 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 μπλοκ.

Ξεχώρισαν: Ο Κουζέλογλου είχε 11 πόντους και 13 ριμπάουντ, με τον Λούντζη να έχει επίσης 11. Για το Ρέθυμνο ο Μπαρτ είχε 25.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 38-36, 61-60, 72-77.

Ρέθυμνο (Μυκονιάτης): Ντάνιελς 2, Ντέιβις 17, Γκάιτον 8 (2), Ντούρχαμ 3 (1), Οικονομόπουλος, Ραζής 4, Κουρέπης, Γλυνιαδάκης, Σιγκούνας 6, Μπαρτ 25 (2), Καλογιαννίδης 3 (1), Κλάντον 4.
Λαύριο (Σερέλης): Μαστρογιαννόπουλος 4, Μέλσον 9 (2), Λούντζης 11 (1), Μιλόσεβιτς 8, Κουζέλογλου 11 (1), Νίξον, Περράκης 3 (1), Κακλαμανάκης 13, Χαραλαμπόπουλος 5 (1), Λαμπ 11 (1), Οντιάσε.

Χρήστος Σερέλης (προπονητής Λαυρίου Aegean Cargo):
 "Σήμερα πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα. Είναι όντως πολύ σημαντική γιατι προερχόμαστε από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη και λόγω της φρέσκιας και νεανικής ομάδας που έχουμε η αντίδραση ήταν πολύ σημαντική.
Καταφέραμε και κάναμε ένα «διπλό» που ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας. Άπαντες προσέφεραν και έδωσαν ό,τι μπορούσαν, τηρώντας αυτά που ζητήσαμε. Ο καθένας βοήθησε λίγο ή πολύ για αυτή τη νίκη. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings".

Σταύρος Μυκονιάτης (προπονητής Ρεθύμνου Cretan Kings): 
"Είχαμε πει από το ξεκίνημα ότι το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο. Σαφώς κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Οι δικοί μας αθλητές δεν έχουν την εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού.
Δε δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, με τον αντίπαλο να έχει 15 επιθετικά και 14 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.