Μια μεγάλη δόξα στο Ηράκλειο !Ο Ντ Ράτζα στο International Tournament Crete !


Μια μεγάλη δόξα του Ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα τιμήσει με την παρουσία του το 3rd International Basketball Tournament Crete, που ως γνωστόν,θα διεξαχθεί από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Ηρακλείου στα ΄΄ Δύο Αοράκια΄΄, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού , της Ούνικς Καζάν, της Γαλατασαράι και της Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Πρόκειται για τον μεγάλο Ντίνο Ράτζα, που θα είναι ο guest star της διοργάνωσης και θα δώσει το παρών και στις δύο μέρες των αγώνων.

Ο Ντίνο Ράτζα πέρασε στην αθανασία του μπάσκετ, μπαίνοντας φέτος στο κλαμπ των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών. Στο Hall Of Fame του Σπρίνγκφιλντ. 

Εκεί, που πριν από λίγες μέρες τον συνόδευσε για την «εισαγωγή του» ο τεράστιος Λάρι Μπερντ. Ο βετεράνος Κροάτης άσσος αγωνίστηκε στην Ελλάδα τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και του παναθηναϊκού ενώ έκανε σπουδαία καριέρα και στο ΝΒΑ παίζοντας για 4 χρόνια στους Μπόστον Σέλτικς. Κατέκτησε πολλές διακρίσεις τόσο με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας όσο και με την Εθνική Κροατίας.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων 
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και διευκρινίζεται και πάλι , ότι με ένα εισιτήριο οι φίλαθλοι μπορούν να δουν και τα δύο παιχνίδια της ημέρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 15 ευρώ ανά ημέρα.
‘Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια και για τις δύο ημέρες εξασφαλίζουν έκπτωση 20%, ενώ για τα παιδιά η έκπτωση είναι 50%

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ηλεκτρονικά από το site της διοργάνωσης :
www.crete-ibt.com και από..
Κλειστό «Δυο Αοράκια» 4μμ-7μμ
Ταξιδιωτικό γραφείο FeriasTravel(Εθνικής Αντιστάσεως 176) ,10πμ-8μμ
Γραφεία Alfa Plus A.E (ΒΙΠΕ),9πμ-5μμ
Κλειστό Πατελών Ηρακλείου ,9πμ-8μμ

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18:00 ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18:00: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Οι συνάδελφοι που θέλουν να διαπιστευτούν θα πρέπει συμπληρώσουν και να στείλουν την φόρμα διαπίστευσης που θα βρουν στο site της διοργάνωσης http://www.crete-ibt.com/ και στην ενότητα «Σχετικά» ΑΥΣΤΗΡΑ για λόγους ασφαλείας μέχρι αύριο Τετάρτη στις 3μμ.

Οι διαπιστεύσεις θα δοθούν Πέμπτη απόγευμα 5μμ-7μμ και Παρασκευή πρωί 10πμ-12μ από το κλειστό στα «Δύο Αοράκια».













Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.