Επιστρέφει στην Κρήτη και στον ΟΦΗ ο Λ.Αντωνόπουλος ;


Πολύ κοντά στην τελευταία μεταγραφική του κίνηση σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο ΟΦΗ, που κατά δήλωση Βασίλη Ράλλη (πατήστε εδώ) θέλει να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή, με γνώμονα την πρωταγωνιστική του παρουσία , στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο των "ασπρόμαυρων" είναι ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, ο οποίος μετά από μια σεζόν με το Ρέθυμνο (2013-14) , στην συνέχεια βρέθηκε στο στόχαστρο του Ηράκλειο πέρυσι,  επιστρέφει στην Κρήτη κατά πως φαίνεται,  για να καταθέσει τα διαπιστευτήρια του. 

Ο 28χρονος δίμετρος γκαρντ (ύψος 1.99) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μίλωνα, για να βρεθεί το 2013 στην Basket League και το Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με το Περιστέρι, και στην Γ’ Εθνική στον Ίκαρο Καλλιθέας. 

Την προπερσινή σεζόν βρέθηκε στον Πρωτέα Βούλας, αλλά το πρόβλημα του τον κράτησε εκτός.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου, ενώ όπως είχαμε αναφέρει (πατήστε εδώ), ενδιαφέρθηκε ζωηρά το Ηράκλειο, χωρίς όμως να ντυθεί στα "κυανόλευκα".

Αναλυτικά το βιογραφικό του:
Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και είναι γεννημένος στις 20/04/1990 με ύψος 1.99. 
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μίλωνα με τον οποίο την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. 
Την χρονιά 2013-14 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ρεθύμνου στη Basket League Α1, ενώ την επόμενη με τα χρώματα του Περιστερίου στη Β’ Εθνική. 

Το 2015-16 μετείχε με τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Γ’ Εθνική  και την σεζόν 2016-17 με τον Πρωτέα Βούλας στη Β’ Εθνική.

Το 2017-18, αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου και ήταν αντίπαλος του Ηράκλειο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.