Β.Ράλλης : "Θα κάνουμε μια προσθήκη περιφερειακού".


Ικανοποιημένος για την μέχρι στιγμής προετοιμασία δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Βασίλης Ράλλης, τονίζοντας ότι μέχρι τώρα η ομάδα έχει δείξει  καλό πρόσωπο, ενώ επεσήμανε για μια ακόμα φορά πως στόχος είναι η άνοδος, ενώ το ρόστερ θα ολοκληρωθεί με με την προσθήκη ενός περιφερειακού.

Σ.Σ "Λόγω τεχνικού προβλήματος , η συνέντευξη αν και βιντεοσκοπήθηκε , δεν κατάφερε να γίνει οπτικοακουστική".

-Ο προπονητής του ΟΦΗ για την μέχρι στιγμής προετοιμασία τόνισε:
"Είναι παιχνίδια προετοιμασίας, ξέρουμε τι ζητάμε, δεν είναι παιχνίδια για αγωνιστικά, συμπεράσματα, αλλά είναι παιχνίδια για να "δέσουμε".
Είμαι ικανοποιημένος για την μέχρι στιγμής προετοιμασία, αυτήν την εβδομάδα θα δώσουμε συνεχόμενα παιχνίδια και στην συνέχεια,θα μπούμε σε ένα άλλο πρόγραμμα, ταχυδύναμης και έκρηξης, στο κομμάτι ετοιμότητας των ποδιών των αθλητών μας.
Συνεχίζουμε κανονικά  δεν αγχωνόμαστε, δεν βιαζόμαστε , έχουμε ακόμα ένα μήνα, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα"

-Για τους στόχους της ομάδας επανέλαβε για μια ακόμα φορά:
" Ο ΟΦΗ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στόχος είναι η άνοδος, άλλωστε το ανέφερε εξ αρχής η νέα διοίκηση, αυτός είναι ο λόγος μετακόμισης στα Δυο Αοράκια, αυτός είναι ο λόγος του μεγαλύτερου μπάτζετ.
Είμαστε μια πολύ γεμάτη ομάδα για Γ Εθνική , γι αυτό κάναμε προσθήκες με έτοιμα παιδιά ,για την κατηγορία σε σχέση με πέρυσι, ενώ περιμένουμε ακόμα μια προσθήκη στην θέση "2-3", που πιστεύω ότι θα γίνει στις επόμενες μέρες. Ο στόχος είναι η άνοδος, είτε υπάρχει πίεση είτε όχι".

-Για την απόφαση να πει η ομάδα στα Δυο Αοράκια και πως ανταποκρίθηκε ο κόσμος σε αυτήν την απόφαση επεσήμανε  πως "η διοίκηση πήρε τις αποφάσεις, εμείς ακολουθούμε, για το πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος θα το δούμε στο πρωτάθλημα . 
Γενικά υπάρχει μια συσπείρωση το τελευταίο διάστημα στο κόσμο της ομάδας, ιδιαίτερα από το ποδόσφαιρο, ελπίζω να τους κάνουμε και εμείς χαρούμενους.Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος του ΟΦΗ και στο μπασκετ που στηρίζει με όλους τους τρόπους την  ομάδα.

-Ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα:
"Η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρώτη αγωνιστική της Γ΄Εθνικής .Ούτε τρεις μέρες πριν".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.