Στον Προμηθέα Πατρών ο Κρητικός Γιάννης Μερμίγκης.


Ο Προμηθέας Πατρών συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του, αλλά και να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός τα επόμενα χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων, καθώς απέκτησε έναν ακόμη νεαρό ταλαντούχο αθλητή, από την Κρήτη τον 14χρονο Χανιώτη Γιάννη Μερμίγκη,από τον Κύδων Χανίων.

Ο Ιωάννης Μερμίγκης (2003, 1.97, φόργουορντ, Κύδων Χανίων Νο 13 στην φώτο με την Εθνικη U15) ,παρά το νεαρό της ηλικίας του,με  πολλή δουλειά (ομαδικά και ατομικές προπονήσεις) με τον κόουτς Λεκάκο Θόδωρο , Γιάννη Ηλιάκη (και πριν δύο χρόνια με τον Στ.Καρκάνάκη) και με εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του Κύδων, στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ, αλλά και με τις κλήσεις του στην Εθνική U15 ,η φήμη του νεαρού μπασκετμπολίστα ξεπέρασε τα όρια του νομού και του νησιού με την ομάδα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πάτρας , να σπεύσει  να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής μαζί με άλλους ταλαντούχους αθλητές, όπως έκανε πρόσφατα με ένα άλλον Χανιώτη τον Περικλή Κουρουπάκη.

Η μπασκετική οικογένεια του Κύδωνα με ικανοποίηση και χαρά θα παρακολουθεί την πορεία του στην νέα του ομάδα και του εύχεται πάντα επιτυχίες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.