Επέστρεψε στον ΟΦΗ και ο Λ.Μπουμπάρης


Στην δεύτερή  του μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο ΟΦΗ και αυτή είναι "επιστροφή" όπως τον Αλέξη Πετράκη  όπως σας είχαμε αναφέρει (πατήστε εδώ).Πετράκης: "Nα αντεπεξέλθουμε στους στόχους του ΟΦΗ".

Το συγκρότημα του Βασίλη Ράλλη, που θα εκπροσωπήσει το νησί μας (μαζί με το Δειλινό),στο 2ο όμιλο του Νότου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ Ανδρών, απέκτησε τον  Λεωνίδα Μπουμπάρη.

Οι σπουδές του στην Κρήτη αποτέλεσαν, φυσικά, τον καθοριστικό παράγοντα για την εξέλιξη αυτή, σε μία υπόθεση, που είχε "εμπλακεί" και το Ηράκλειο, όσο ήταν ανοιχτή η παραμονή του στην Β Εθνική.

Ο "γίγαντας" από τη Χίο έκανε μία καλή σεζόν πέρσι στον Βούρειο και επιστρέφει στον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε πρόπερσι στη Γ' Εθνική. 

Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον ΟΦΗ, οι Τσερκιτσόγλου, Πάλλης, Αγαπιάδης, Καραλής και Καρλάφτης και επέστρεψαν Πετράκης, Μπουμπάρης..

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
"Επέστρεψε στον ΟΦΗ ο Λεωνίδας Μπούμπαρης
Μετά από έναν χρόνο διαλείμματος ο Λεωνίδας Μπούμπαρης θα φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ. Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την επιστροφή του Λεωνίδα για την σεζόν 2018 - 2019".



Πετράκης: "Nα ανταπεξέλθουμε στους στόχους του ΟΦΗ"

Ο Αλέξης Πετράκης θα φοράει ξανά την φανέλα του ΟΦΗ και μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Αρχικά ο έμπειρος γκαρντ είπε πως "χαίρομαι που γύρισα ξανά στην ομάδα που ξεκίνησα. Ο ΟΦΗ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε στις βλέψεις που έχει η διοίκηση της ομάδας. Θα δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και βλέπω με χαρά πως δημιουργείται μια ισχυρή ομάδα εντός και εκτός γηπέδου".

Όσον αφορά το δικό του "ναι" στην πρόταση του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι "η διοίκηση με προσέγγισε πολύ ωραία και μου παρουσίασε ένα πολύ δυνατό πλάνο. Θεωρώ ότι αυτό που γίνεται φέτος στον ΟΦΗ είναι μεγαλύτερο από το επίπεδο της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται φέτος. Τα πλάνα της διοίκησης είναι πολύ ισχυρά και το γεγονός ότι χτίζεται μια ομάδα που πάει για την άνοδο με έκανε να απαντήσω θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ".













Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.