Συνεχίζεται με επιτυχία το 8ο ΑΒCamp, στο Αρκαλοχώρι (pics).


Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή, από μικρούς εν δυνάμει αθλητές, συνεχίζεται 8ο ΑΒCamp , της ΑΣΑ Αναγέννησης, που από το 2006 διοργανώνει με την βοήθεια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος camp μπάσκετ με σκοπό την βελτίωση και ενημέρωση των αθλητών και φορέων , με έμφαση στις μικρές ηλικίες .

Πιστοί λοιπόν και φέτος στο ραντεβού τους,  διοργανώνουν από 15-21 Ιουλίου στο Κλειστό γήπεδο Αρκαλοχωρίου και σε ανοιχτά γήπεδα του τοπικού Δήμου και οι διοργανωτές , επιδιώκουν να δώσουν στα κορίτσια και στα αγόρια την ευκαιρία να γίνουν μέλος μιας δυναμικής ομάδας μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος από καταρτισμένους προπονητές, δίνοντάς τους παράλληλα τα κατάλληλα ερεθίσματα για να εξασκήσουν την ομαδικότητα και το αθλητικό τους πνεύμα. 

Να θυμίσουμε παράλληλα ότι στο πλαίσιο των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων ΑΣΑ Αναγέννηση, οι διοργανωτές, με την συνεργασία τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής , το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου ,θα πραγματοποιήσουν  την παρουσίαση του βιβλίου "Είμαστε πια πρωταθλητές " του δημοσιογράφου παρουσιαστή Βασίλη Σκουντή .

Τέλος διοργανώνουν ημερίδα ομιλιών με θέμα "Το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες" την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 11:00 στον ίδιο χώρο ,στην οποία θα μιλήσουν ειδικοί στο θέμα ,δημοσιογράφοι προπονητές αθλητές επιστήμονες και παράγοντες του αθλήματος. 

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους του αθλήματος να τους τιμήσουν με την παρουσία τους .

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της  Αναγέννηση BC:




















Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.