Με επιτυχία το Εργοτέλης sport and adventure camp 2018 (pics).

Με επιτυχία συνεχίζεται το Εργοτέλης Sport & Adventure Camp, που ξεκίνησε την  Δευτέρα 16 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Ιουλίου, που περιλαμβάνει μοναδικές δραστηριότητες και αξέχαστες στιγμές τους μικρούς  φίλους που το παρακολουθούν.

Ο Εργοτέλης έχοντας ως οδηγό τις αέναες αξίες του αθλητισμού,  της ανάπτυξης των νέων και το σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση, στηρίζει και επενδύει στην κοινωνική υπευθυνότητα και εντάσσει ανάλογες δράσεις στον προγραμματισμό της ομάδας, ανταποδίδοντας  στο κοινωνικό σύνολο την πολύχρονη εμπιστοσύνη και υποστήριξη που παρέχει στο τμήμα μπασκετ.

Με τις δράσεις αυτές ο Εργοτελης, προωθεί την κοινωνική συνοχή, αλλά και την ανάπτυξη μηχανισμών επικοινωνίας, συνέργειας και συντονισμού για την από κοινού εφαρμογή προγραμμάτων ή την ανταλλαγή καλών πρακτικών, που  εξυπηρετούν την πνευματική, ηθική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Οι διοργανωτές του adventure camp , θεωρούν ότι αυτές οι εκδηλώσεις,  συμβάλουν στην προσπάθεια για έναν καλύτερο και κοινωνικά πιο ευαισθητοποιημένο κόσμο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του Γ.Σ. Εργοτέλης Basketball.









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.