Συναντά την Κριμίλη στον ΠΑΟΚ , η Ρένια Καρλάφτη.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  agapotobasket.gr  και σας το είχαμε αναφέρει πρώτοι (πατήστε εδώ ),η Κρητικιά ταλαντούχα διεθνής αθλήτρια, Ρενια Καρλάφτη,  φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα φοράει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με το τέλος της σεζόν η Ρένια Καρλάφτη αποχαιρέτησε τον Πρωτέα Βούλας καθώς οι σπουδές της την οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αναζητούσε και τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. 

Η νεαρή γκαρντ, που αποτελεί βασικό στέλεχος των μικρών Εθνικών ομάδων, ξεκίνησε την πορεία της από τα τμήματα υποδομών του Εργοτέλη, κάνοντας εκεί τα πρώτα της μπασκετικά βήματα και αμέσως ξεχώρισε με το πλούσιο ταλέντο της. 

Το 2013 πηγαίνει στον Ηρόδοτο, όπου κέρδισε τίτλους σε Κορασίδες, Νεάνιδες, Γυναίκες, ενώ και στους Πανελλήνιους Λυκείων με το 3ο Γενικό Ηρακλείου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

Από την Κρήτη μετακομίζει στην Αθήνα για τον Πρωτέα Βούλας και τώρα στην Θεσσαλονίκη, όπου θα φορά τα ασπρόμαυρα, που θα βρει μια άλλη "κιτρινόμαυρη" Κρητικιά, την Ιωάννα Κριμίλη, που αγωνίζεται από πέρυσι στους "ασπρόμαυρους".

WHO IS WHO
Ύψος: 1,81
Hμ. Γεν.:  8 Ιουνίου1998
Τοπ. Γεν.: Ηράκλειο
Ομάδες: Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Πρωτέας Βούλας
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.