Μεταγραφικοί ψίθυροι και φήμες.


Το kritikobasket.gr, σας καλωσορίζει στη νέα στήλη που φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα λέγονται και γίνονται στο... παρασκήνιο. Back stage, μεταγραφικοί ψίθυροι, κους κους και... πολλά άλλα!
Όλα εκείνα που λέγονται, αλλά κυρίως... δεν λέγονται που αποτελούν ανεπιβεβαίωτες η επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Πλέον τίποτα απολύτως δεν μένει κρυφό. Και το kritikobasket.gr,  είναι εδώ, κι αυτή τη φορά, για να τα βγάλει όλα στη φόρα. 
Η νέα στήλη που εγκαινιάζει, θα βγάλει στο "φως" για τους αναγνώστες του όλα όσα γίνονται πίσω από τις κουρτίνες του Κρητικού μπάσκετ, με... πιπεράτες αποκαλύψεις 

Άρχισε η μεταγραφική… πασαρέλα στην ρακέτα..
Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε με τις γυναίκες!  

-Ο ΠΑΟΚ κάνει ανανέωση και....ψάχνει . Και σκέφτεται κοντά στην Ιωάννα να φέρει μια άλλη  διεθνής Κρητικιά. Και βρίσκεται κοντά!! 
Η οποία έχει ένα κοινό με την Ιωάννα !!! Δεν θα το αναφέρουμε γιατί θα το βρείτε εύκολα .

-Δεύτερο κουίζ. Δυο φίλες και συμπαίκτριες σε όλες τις μικρές Εθνικές μετακομίζουν. Και πάνε σε ομάδα που ανέβηκε στην Α2 . Και οι δυο αν και μικρές σε ηλικία, γνωρίζουν καλά την κατηγορία.Η νεοφώτιστη  έχει προπονητή με ...Χανιώτικες ρίζες.
Και  στον οποίο "γυάλισε" , άλλη μια Κρητικιά. Διεθνής και αυτή. Που πέρυσι είχε σχέση με τα Χανιά.Και τα Χανιά θέλουν να ανανεωθεί η σχέση τους.
Δύσκολο να γίνει και για τρεις (οι δυο φαίνονται σίγουρες), για την ομάδα που ανέβηκε στην Α2, αλλά ας αφήσουμε τον χρόνο να μιλήσει .....

-Σε σχέση με το προηγούμενο, μεγάλη πέραση φαίνεται να έχει, άλλη μια πιο νεαρή Κρητικιά (εκτός νησιού) που έχει...αδελφική σχέση με μια από τις δυο αθλήτριες που θα μετακομίσουν μαζί στην νεοφώτιστη.
Με την οποία μέχρι πέρυσι σταματούσαν στην ...ίδια στάση.
Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ , την έχουν ..σκανάρει και δεν αποκλείεται του χρόνου να βρίσκεται μαζί με μια άλλη Κρητικιά, που μεταγράφηκε πρόσφατα, σε ομάδα της Α1 .
Η..κοπελιά , γνωρίζει το ενδιαφέρων, εξετάζει όλες τις περιπτώσεις, χωρίς να προτίθεται να πάρει βιαστικές αποφάσεις.

- Πιο κοντά τώρα , δυο αθλήτριες από τον ίδιο σύλλογο,  είναι έτοιμες να ..μετακομίσουν και να παίξουν Εθνική κατηγορία. Έχουν δείξει πολλά καλά θετικά στοιχεία στην πρώην ομάδα τους, που διεκδικούσε τίτλους κάθε χρόνο.
Οι συζητήσεις εχουν γίνει , ο προπονητής τις ξερει και τις ..εμπιστευτεται . Νεωτερα ..συντομα.

- Ο ίδιος προπονητής περιμένει την..μεγάλη επιστροφή . Όλα δείχνουν πως θα γίνει η...ευγενική  κοπέλα θα κατέβει και θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

έλος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μια κοπέλα που αγωνίστηκε πέρυσι σε ομάδα του τοπικού , από τους εκπροσώπους της Κρήτης στις Εθνικές κατηγορίες, η οποία μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, παρά τον τραυματισμό , που την ταλαιπώρησε.
Εύκολη λύση του μυστηρίου, ε;

Σύντομα ψίθυροι και φήμες στους άνδρες .Και υπάρχει...μπόλικο υλικό..

Να μην ξεχνάτε πως είμαστε σε μεταγραφική περίοδο. ΟΛΑ μπορούν να γυρίσουν ανάποδα και να προκύψουν ΜΕΓΑΛΕΣ εκπλήξεις!

Το ψήσιμο είναι... εύκολο!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.