Στον Εύοσμο τελικά, ο Κρητικός Γιώργος Σκεμπής.


Ο 25χρονος Ρεθυμνιώτης  γκαρντ που τα τελευταία χρόνια , αγωνιζόταν  στον ΓΑΣ Κομοτηνής, τελικά προτίμησε τον Εύοσμο και τον Αίαντα, αντί της επιστροφής στην  Κρήτη.

Η ομάδα του Εύοσμου απέκτησε τελικά τον 25χρονο γκαρντ, Γιώργο Σκεμπή, ο οποίος έπαιζε στον ΓΑΣ Κομοτηνής , ενώ ο παίκτης είχε προχωρημένες συζητήσεις με το Δειλινό, οι οποίες τελικά δεν ευοδώθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η ομάδα μας καλωσορίζει τον 25χρονο point guard ύψους 1.88 ΣΚΕΜΠΗ ΓΙΩΡΓΟ . Με οδηγό μας την θέλησή του για δουλειά, την δίψα του για διάκριση και την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ αποκτήθηκε ο αθλητής από την ομάδα μας !!! Καλή χρόνια με υγεία Γιώργο»!

Η πορεία του
Ο Γιώργος Σκεμπής ανδρώθηκε μπασκετικά στο Ρέθυμνο. Αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2007-08 με το Ρέθυμνο στην Α1. Την σεζόν 2008-09 μακατόμισε στην Αθήνα, όπου έπαιξε με τον Χολαργό στην Α΄ ΕΣΚΑ. Την σεζόν 2009-10 επέστρεψε πίσω στο Ρέθυμνο και έπαιξε με τη ομάδα στην Α2. Το 2010 πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έτσι έφυγε από την Κρήτη και μετακόμισε στην ακριτική πόλη όπου ήταν ως τώρα.  Εκεί έπαιξε στην ΑΕ Κομοτηνής και στον ΓΑΣ Κομοτηνής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.