Στον Α.Σ Πέρα, ο Μάνος Παπαδούλης.


Στην ομάδα μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, θα αγωνίζεται  ο Κρητικός αθλητής του Ηράκλειο Μάνος Παπαδούλης,  με στόχο να γίνει από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας στην Α ΕΣΚΑΝΑ , τη νέα περίοδο.

Ο Μάνος Παπαδούλης που ήταν με την ομάδα των παίδων του Ηράκλειο που κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων το 2013,  ξεκίνησε την πορεία του στο Ηράκλειο, αλλά οι σπουδές του τον έφεραν στην Αθήνα, αγωνιζόμενο στον Ικαρο Καλλιθέας , αλλά και σε άλλες ομάδες και τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο "βήμα".

Ο νεαρός διεθνής με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, είχε μια "γεμάτη" χρονιά με την ομάδα της Καλλιθέας πριν τρία χρόνια, καθώς σε 25 παιχνίδια , σημείωσε 95 πόντους, ευστοχώντας σε 18 τρίποντα και έχοντας μ.ο ανά αγώνα 4 πόντους.

Ο ικανός σουτέρ, με έφεση στα ριμπάουντ, αγωνίστηκε την  σαιζόν (2014-15) με την φανέλα του Ηράκλειο στην Β Εθνική και σε  14 παιχνίδια, σημείωσε 8 πόντους ευστοχώντας σε 2 τρίποντα.

Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Α' ΕΣΚΑΝΑ  και πλέον θα περιμένει να ανοίξει μία θέση στη Γ' Εθνική προκειμένου να ανέβει κατηγορία. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.