Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Α.Ποκουσέφκσι.


Τα ταλαντούχα παιδιά στην Ελλάδα είναι πολλά και τελικός κριτής θα είναι φυσικά το ίδιο το παρκέ, εκεί όπου η δουλειά σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις συγκυρίες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μπασκετικό μέλλον τους .

Έτσι λοιπόν λόγο αναφοράς (από τα ρεπορτάζ), αποτελεί, στον Ολυμπιακό, βασική προτεραιότητα και η εξέλιξη των νεαρόν ταλαντούχων αθλητών του.

Μετά τον μεταγραφικό καλπασμό και την ένταξη των νέων πέντε παικτών (Γκος Ουίλιαμς, Λι Ντέι, Βεζένκοφ, Τουπάν και Τίμα) ο Ντέϊβιντ Μπλατ "τρέχει" να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες του ρόστερ, που αφορούν την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ιδιαίτερη περίπτωση φαίνεται να αποτελεί ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, στις ικανότητες και το πληθωρικό ταλέντο του οποίου στηρίζουν πάρα πολλά.

Ο Ποκουσέφσκι προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κ-17 της Σερβία στο Πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι "έλαμψε" στο Πανελλήνιο Εφήβων, στην Χερσόνηησο (πριν απο τρεις μήνες), δίχως να κάνει κάτι εντυπωσιακό. Αρκούν τα φυσικά προσόντα, η πλαστικότητα στις κινήσεις του και η προοπτική που τον καθιστά κάτι ιδιαίτερο.

Ο Σέρβος βρίσκεται από τα 13 του στα… χέρια του Ολυμπιακού και εξελίσσεται όλο και περισσότερο , 

Στις προθέσεις του Ντέιβιντ Μπλατ, είναι να τεστάρει από κοντά την πορεία και την πρόοδο του χαρισματικού φόργουορντ ύψους 2.11 μ. Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής θα τον πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν το πλούσιο ταλέντο του και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατήριο. 

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού αποτελεί ένα τρομερό ταλέντο, που οφείλει να προσεχθεί.

Τα στατιστικά του αθλητή στο final six της Χερσονήσου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.