Σκληρή δουλειά, αλλά και αποφόρτιση για την εθνική παίδων στο Ηράκλειο (pics).


Η Εθνική U16 συνεχίζει  απρόσκοπτα  την προετοιμασία της στην Κρήτη και  στα Αοράκια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί 10-18 Αυγούστου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. 

Η εθνική που θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και τις 10/7 , συνεχίζει την σκληρή δουλειά, που θα βάλει τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στο επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ.Κώστας Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του κ.κ. Θοδωρής Αστεριάδης, Σπύρος Παντελιάδης θα έχουν την ευκαιρία να δει την ομάδα σε μία αγωνιστική δοκιμή την Κυριακή στις 18:00, στα Δυο Αοράκια, καθώς θα δώσει φιλικό με επίλεκτη ομάδα από την πόλη του Ηρακλείου.

Η προετοιμασία στο Ηράκλειο, αποτελεί το  κύριο στάδιο για την ομάδα και στην συνέχεια από  τα φιλικά παιχνίδια,  θα προκύψει και η τελική 12άδα για το Eurobasket.

Στην προετοιμασία βρίσκεται και ο Χανιώτης Περικλή Κουρουπάκης, που φέτος μεταγράφηκε στον Προμηθέα Πάτρας (πατήστε εδώ), έχοντας δείξει καλά στοιχεία και έχει γενικά θετική παρουσία , με τον Κρητικό σέντερ ,να δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να βρεθεί (μεσώ σκληρού ανταγωνισμού), στην τελική δωδεκάδα  της U16.

Πέρα από την  σκληρή δουλειά, που θα βάλει τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στο επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Έφορος της Εθνικής παίδων, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης, φροντίζει να..αποφορτίζει τα παιδιά από το βάρος της προετοιμασίας, προσφέροντάς τους στιγμές χαλάρωσης πηγαίνοντας τους σε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής του Ηρακλείου, όπως το Ενυδρείο, η και το "Ακτή Δημοτική παραλία στον Καρτερό", οπού και οι σχετικές φώτο.
Η ομάδα διαθέτει, πάθος, θέληση και όραμα και μέσω αυτών των στοιχείων, μπορεί  να φτάσει σε διάκριση  στη διοργάνωση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.