Συνάντηση κορυφαίων σε μουσική και αθλητισμό, στην Νεάπολη το Σάββατο 4 Αυγούστου.

Αθλητική και μουσική συνάντηση κορυφής πραγματοποιείται στις 4 Αυγούστου 2018 στο Λόφο του Προφήτη Ηλία, στις Βρύσες Μεραμπέλου , όπου το κοινό της στην Νεάπολης Λασιθίου και όχι μόνο θα έχει την ευκαιρία παρακολουθήσει μία μοναδική συμφωνική συναυλία υψηλού κύρους, με όλα τους Ξυλούρηδες μαζί.

Μια συνάντηση υψηλής αισθητικής, μουσικής δεξιοτεχνίας και απαράμιλλης εκφραστικότητας σε ένα πρόγραμμα που εστιάζει στους κορυφαίους τους είδους τα αδέλφια Ξυλούρη  και σε αυτό το σημείο ακριβώς μπαίνει ο αθλητισμός, μπαίνει και το μπασκετ καθώς θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση δυο Κρητικών μπασκετμπολιστών.

Του Δημήτρη Μαυροειδή με καταγωγή απο τις Βρύσες και του Ηρακλειώτη Χρήστου Σαλούστρου που ξεχώρισαν φέτος με τις επιδόσεις τους.


Στην εκδήλωση θα παρευβρίσκεται και ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής Βασίλης Σκουντής.

Διοργανωτές της Εκδήλωσης είναι ο Πολιτιστικός Φυσιλολατρικός Σύλλογος Βρυσών και η είσοδος είναι 8 Ευρώ.

Και εδώ αποδεικνύεται εμπράκτως ότι μουσική και αθλητισμός, όχι μόνο δεν έχουν σύνορα, αλλά αποτελεί και την καλύτερη διεθνής γλώσσα.

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.