Με Τσαϊρέλλη, Γεωργιάδη και Συριγωνάκη, ολοκληρώθηκε το 8ο Basketball Camp του Αρκαλοχωρίου (Pics)


Ένα camp θεσμός, από τα πρώτα που ξεκίνησαν στο νησί, ολοκληρώθηκε  στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου ενώ το Σαββατοκύριακο κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της ΑΣΑ Αναγέννησης.

Το 8ο ABC Basketball Camp που διοργάνωσε ο ΑΣΑ Αναγέννηση από την Κυριακή που μας πέρασε με τη συμμετοχή 80 παιδιών  με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και βέβαια την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, ολοκληρώθηκε χθες με βραβεύσεις ομιλίες αλλά και ξεχωριστές παρουσίες.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του camp ο προπονητής Γιώργος Κετσελίδης, παρουσίασε στους μικρούς αθλητές -τριες τον καλαθοσφαιριστή του Προμηθέα Μιχάλη Τσαϊρέλη , τον ιδρυτή της «ΑΘΛΕΛΙΞΗ», Νίκο Γεωργιάδη, παρουσία του εντεταλμένου σύμβουλου Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ.Νίκο Συριγωνάκη. 

Η επιμελημένη δουλειά που γίνεται από τους ιθύνοντες της Αναγέννησης έχει βρει ανταπόκριση από καταξιωμένους ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο αφού με χαρά αποδέχονται την πρόσκληση να λάβουν μέρος στις δράσεις του Συλλόγου

Οι εκδηλώσεις της ΑΣΑ Αναγένησης, κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς σήμερα Σάββατο, στις 19:30 στο Συνεδριακό χώρο του Δήμου ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής θα παρουσιάσει το βιβλίο του "Είμαστε πια πρωταθλητές" ενώ στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο παλαίμαχος παίκτης της χρυσής χρονιάς του Ελληνικού μπάσκετ και νυν προπονητής Νίκος Λινάρδος .

-Οι εκδηλώσεις του ΑΣΑ Αναγέννηση λήγουν την Κυριακή στις 11:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου με την πραγματοποίηση της 4η ημερίδας μπάσκετ με θέμα :
"Το μπάσκετ στις μικρές ηλικίες". 
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος γνωστοί παράγοντες από το χώρο της προπονητικής, της επιστήμης, της δημοσιογραφίας, των διαιτητών, των αθλητών και των παραγόντων .

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα στο facebook της ομάδας "Αναγέννηση BC".









Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.