Τα αστεράκια "έλαμψαν" στην Χερσόνησο στο All Star Game ΠΠ-ΠΚ και μίνι της ΕΚΑΣΚ (pics).


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/6  το All Star Game παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι της ΕΚΑΣΚ στο Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο στη Χερσόνησο, που πραγματοποιήθηκε  με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου .

Πηγή φώτο : facebook"Beach Volley και άλλα - Φωτοαναμνήσεις από 2013"
Σύντομα βίντεο-ρεπορτάζ.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν και είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και το παρακολούθησε πλήθος κόσμου , συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες, οι οποίες  αποτελούνταν από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Κρήτη, όπως ειχε προκύψει από ψηφοφορία των προπονητών κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παρόντες ήταν (σχεδόν) όλο το Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ, ο Περιφερειακός προπονητής κ .Μιχάλης Πετράκης και οι νομαρχιακοί προπονητές ,Καρλάφτης Σπύρος, Κομψέλης Βασίλης, Δεδελετάκη Μαρία, Μουλιανιτάκης Διονύσης, Πολοπετράκης Πέτρος και Κουτρούλης Κώστας, φορείς και τοπικοί παράγοντες και (όπως προαναφέραμε) πλήθος κόσμου, που απόλαυσε μια γιορτή του μπάσκετ.

**Να σημειωθεί ότι και από τη συγκεκριμένη διοργάνωση θα επιλεγούν παιδιά - από τον περιφερειακό και τους νομαρχιακούς προπονητές Κρήτης - που θα στελεχώσουν τα κλιμάκια ανάπτυξης Κρήτης, τα οποία αποτελούν μέρος του συνολικού αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)..






Οι αγώνες  διεξηχθηκαν  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :
12.00 ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ (ALL STAR ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
13.30 ΚΡΟΝΟΣ – ΕΡΜΗΣ (ALL STAR ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ)
15.00 ΗΡΑ- ΑΡΤΕΜΙΣ (ALL STAR ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
16.30 ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΑΡΗΣ (ALL STAR ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ)

Πηγή φώτο : facebook"Beach Volley και άλλα - Φωτοαναμνήσεις από 2013"


Τις ομάδες αποτελούσαν οι εξής αθλητές:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.