Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Π. Γιαννακόπουλου (vid), μέχρι το ΝΒΑ η είδηση του θανάτου του..


Την Τετάρτη (13/6) και σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού

Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο θα πουν την Τετάρτη (13/6) φίλοι, συγγενείς και φυσικά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (11/6), η σορός του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού» θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 8 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και προφανώς αναμένεται κοσμοσυρροή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15.00 στον ίδιο χώρο, ενώ η κηδεία θα γίνει κατόπιν σε στενό οικογενειακό κύκλο στο 1ο Νεκροταφείο.

Μέχρι το ΝΒΑ έφτασε η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου

Μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασε η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ μετέδωσε τη σχετική είδηση: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, Έλληνας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, που οδήγησε την ομάδα του στην κυριαρχία στη χώρα του και στην Ευρώπη, πέθανε σε ηλικία 89 ετών. ια πάνω από 25 χρόνια στην ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος ξόδεψε τεράστια ποσά χρημάτων για να δημιουργήσει μια ευρωπαϊκή δυναστεία. Είχε αποκτήσει διάφορα μεγάλα ονόματα, ξένων παικτών, συμπεριλαμβανόμενων των σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Ντομινίκ Γουίλκινς και Μπάιρον Σκοτ», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι η σχέση του Γιαννακόπουλου και δη του Παναθηναϊκού με την Αμερική ήταν γνωστή, αφού δύο σπουδαίοι παίκτες από το ΝΒΑ είχαν φορέσει την πράσινη φανέλα. Ειδικά ο ένας, ο Ντομινίκ Γουίλινς, είχε προκαλέσει φρενίτιδα σε όλο τον πλανήτη όταν έγινε γνωστό πως αφήνει τις ΗΠΑ για την Ελλάδα.

Το video της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιαννακόπουλο
Μία ημέρα μετά το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να τιμήσει τον άνθρωπο που τη σύστησε μ' ένα ξεχωριστό video.

Σ' αυτό ο ιστορικός ηγέτης των πράσινων εικονίζεται σχεδόν μ' όλους τους μεγάλους αθλητές που έφερε στον Παναθηναϊκό επί της θητείας του.

Αξίζει να το δείτε

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.