Σύντομα έτοιμη μια μπασκετική ΟΑΣΗ στο κέντρο του Ρεθύμνου!


Τα γνωστά σε όλους τους κατοίκους του Ρεθύμνου, δυο γηπεδάκια των 4 Μαρτύρων , σε χρόνο ρεκόρ ανακαινίστηκαν με πρωτοβουλία του Κώστα Ζομπανάκη με την γενναιόδωρη στήριξη του ιδρύματος Νιάρχου και σύντομα θα παραδοθούν στην νεολαία της πόλης, βοηθώντας στα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Τα  γήπεδα Μπάσκετ των 4 Μαρτύρων λοιπόν ανακαινίστηκαν και το νέο στολίδι για την πόλη του Ρεθύμνου  θα παραδοθεί σύντομα.

Το όραμα του μεγαλομετόχου της ομάδας Ρέθυμνο Cretan Kings Κώστα Ζομπανάκη με την γενναιόδωρη στήριξη του ιδρύματος Νιάρχου γίνεται πραγματικότητα!

Τα γηπεδάκια αυτά που για πολλά χρόνια  εκπροσωπούσαν το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ, έχοντας φιλοξενήσει, εκατοντάδες τοπικούς αγώνες αλλά και τον ιστορικό αγώνα μπαράζ το Σάββατο 24 του Μάρτη το 1984 για το πρωτάθλημα Κρήτης ανάμεσα στην  ΓΕΗ και τον Ο.Α.Χανιων, με τον νικητή να ανέβαινε στην Β'.Εθνική κατηγορία,παρουσία χιλιάδων θεατών όπως φαίνεται και στην ισορικη φώτο του Μ.Δασκαλάκη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.