ΕΚΑΣΚ| Πρόσκληση ενδιαφέροντος θέσεων προπονητών Αναπτυξιακού για το 2018-19, μέχρι 18/05.

 

Η θητεία των περιφερειακών και Νομαρχιακών προπονητών, ολοκληρώθηκε για την περίοδο 2017-18 και η ΕΚΑΣΚ, μέσω ανακοίνωσης της , ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων προπονητών, προκειμένου να στελεχωθούν οι μικτές ομάδες αγοριών και κοριτσιών Κρήτης για την νέα σαιζόν (2018-19).

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ μέχρι την Παρασκευή 18/5/2018, ενώ η συμμέτοχη είναι εθελοντική.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες , συζητιέται για την θέση του Περιφερειακού προπονητή,το όνομά του πρώην τεχνικού του Ηράκλειο στις υποδομές, κ.Μιχάλη Πετράκη.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:
"Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση των θέσεων προπονητών, προκειμένου να στελεχωθούν οι μικτές ομάδες αγοριών και κοριτσιών Κρήτης.

Αιτήσεις εκδηλώσεως ενδιαφέροντος, συνοδευόμενες από σύντομο βιογραφικό, θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ μέχρι την Παρασκευή 18/5/2018.

Υπενθυμίζουμε ότι, η συμμέτοχη είναι εθελοντική."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.