Συγχαίρουν ΕΚΑΣΚ και ομάδες το Δειλινό, που ευχαριστεί τον κόσμο.


Η ομάδα του Δειλινού, σε μια αμφίρροπη σειρά , που προσέλκυσε πολύ κόσμο στο Λίντο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κρήτης Ανδρών ΕΚΑΣΚ και η Ένωση , όπως και ομάδες της Κρήτης, έβγαλαν αμέσως συγχαρητήριες ανακοινώσεις.
Αναλυτικά:

ΕΚΑΣΚ: 
"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, συγχαίρουν την ομάδα του A.O. ΔΕΙΛΙΝΟ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών Κρήτης και της εύχονται καλή επιτυχία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία".

Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Ανδρογέας
"Το Διοικητικό Συμβούλιο οι προπονητές και όλα τα μέλη των ακαδημιών, συγχαίρουν την ομάδα του Α.Ο ΔΕΙΛΙΝΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης και τους εύχονται ολόψυχα , καλό προγραμματισμό και πολλές καλές επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής".

ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ
"Συγχαρητήρια στο Δειλινό για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στη Γ εθνική ,ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στο νέο πρωτάθλημα ,και σας ευχόμαστε μια θετική ωραία εμπειρία για αθλητές και μη."

Α.O.Iεράπετρα 
"Ο Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ συγχαίρει την ομάδα του Α.Ο.ΔΕΙΛΙΝΟ και ιδιαίτερα τον Ιεραπετρίτη αθλητή Γιάννη Γαϊτανάκη, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κρήτης Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Κ."

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά συγχαίρει την ομάδα του Δειλινού για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΚ και εύχεται στο σύλλογο, καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.
Παράλληλα, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη για την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε (μέχρι και τον τελικό), στο φετινό πρωτάθλημα».

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ:
"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δειλινού για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση καθώς και στην ομάδα του Εργοτέλη".

-Η ομάδα του Δειλινού με την σειρά της , δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που κατέκλυσε το Λίντο σε όλη την σειρά (ιδιαίτερα στον 3ο ματς) και μεσώ της σελίδας της εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Α.Ο. Δειλινό Basketball
"Για άλλον έναν αγώνα το Κλειστό του Λίντο ήταν κατάμεστο...
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα τίμησε με την παρουσία του κ τις δυο ομάδες..." 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.