Την νίκη με το Κορωπί (85-79) στην τελευταία αγωνιστική και την παραμονή στην κατηγορία, γιόρτασαν σύσσωμη οικογένεια του Ηράκλειο, το βράδυ της Κυριακής στο HUB, στα Λιοντάρια, ως μια ομάδα μια οικογένεια.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του Ηράκλειο κ.Θανάσης Καλατζής, με την ολοκλήρωση της σαιζόν, έκανε τον απολογισμό του στο kritikobasket.gr, επισημαίνοντας:
"Η ανδρικη ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο, ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρωτάθλημα.
Η φετινή Β Εθνική , ήταν μια πολύ δύσκολη κατηγορία, καθώς όλες οι ομάδες ήταν πολύ δυνατές και σχεδόν ισοδύναμες , εκτός από τις δυο πρώτες που κέρδισαν την άνοδο.
Για τον λόγο αυτό ο στόχος μας εξ αρχής ήταν ένας:
-Να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Διαχειριστήκαμε κάποιες κακές εμφανίσεις, αρκετές μεροληπτικές διαιτησίες, πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς και σίγουρα την κακή οικονομική συγκυρία, και την δυσκολία να βρεθούν χρήματα από τους χορηγούς, .
Καταλάβαμε μεταξύ 16 πολύ δυνατών ομάδων την 9η θέση .
Διατηρήσαμε το άριστο οικογενειακό κλίμα μεταξύ παικτών, προπονητών και διοίκησης.
Εξασφαλίσαμε στο ακέραιο όλες τις οικονομικές μας υποχρεώσεις, μη αφήνοντας καμία οφειλή σε αθλητές η προμηθευτές.
Τέλος την Κυριακή το βράδυ στο μαγαζί HUB, στα λιοντάρια, κάναμε το τελευταίο τραπέζι στην ομάδα, επ ευκαιρίας της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος."
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου