Ολοκλήρωσε θετικά την σαιζόν ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Στη 2η συμμετοχή  του νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο παρουσίασε μια βελτιωμένη εικόνα  σε σχέση με πέρυσι, έδειξε πιο ανταγωνιστική και με απολογισμό τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες ολοκλήρωσε την φετινή της πορεία , όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου-απολογισμό της η ομάδα.
Αναλυτικά:
"Την Κυριακή , 28 Μαΐου στα 2 Αοράκια , ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε απο την ομάδα του ΠΑΣΚΑ για την 14η και τελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ.

Παρόλο που η ομάδα μας προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 16-15, στην δεύτερη η άμυνα μας δεν απέδωσε με αποτέλεσμα να δεχτούμε 22 πόντους και στο ημίχρονο το score να διαμορφωθεί σε 28-38. Στην 3η και 4η περίοδο δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι έληξε με τελικό score 50-66. 

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να περιορίσει τον Μακρή, όπου ο πρώτος scorer του πρωταθλήματος σταμάτησε στους 39 πόντους.

Το τέλος του 2ου πρωταθλήματος για μας ,μας βρίσκει στην 5η θέση, με τη βαθμολογία στην τελευταία αγωνιστική να διαμοφώνεται ώς εξής :

1. ΑΣΚΑ Μαρούσι 23
2. Άτλας* 20
3. Δωδεκάνησος* 20
4. ΠΑΣΚΑ 18
5. ΑΣΚΑ Ηράκλειο 16
6. Ήφαιστος 14
7. Αετοί Κρήτης 11
Με τον Άτλα και τη Δωδεκάνησο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ακτινογραφία του αγώνα...
Διαιτητές : Αρτεμάκη - Κώτσου
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 28-38 (ημίχ.), 40-52, 50-66.
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Χατζηδάκης): Γαστεράτος 2, Χουρδάκης, Κοκκινάκης,Ψαράκης 11, Μαράκης, Παπαδάκης Φ., Χατζηδάκης 21, Παπαδάκης Γ., Σταματάκης 8, Χριστόφορος 4, Στυλιανακάκης 4.
ΠΑΣΚΑ (Δ. Σκλαβούνος): Σουλιώτης Σ., Σταρδέλης 2, Μυρωνάκης, Τσούμας 3 (1),Σουλιώτης Γ., Γκοτζαράι 12, Παπαστάμος 10, Μακρής 39, Βαρδάξογλου.

Θα θέλαμε Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με την παρουσία του σε κάθε παιχνίδι. 

Παρόλο που η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε πολλά σημεία συγκριτικά με πέρυσι, και βρισκομενη σε ενα δύσκολο όμιλο, κατάφερε να σημειώσει τέσσερις νίκες.

Χρειάζεται χρόνος σε μία νέα ομάδα προκειμένου να φτάσει η απόδοσή της στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την συνέπειά τους στις προπονήσεις καθώς και τη μαχητικότητά τους στους αγώνες.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας να τελείωσαν για φέτος, αλλά δε θα σταματήσουμε να παίζουμε. Η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο, 2 Ιουνίου,όπου η ομάδα μας θα συμμετέχει στο 3οn3 που διοργανώνεται απο τους ΑΤΑΧΤΟΥΣ για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.