Ο απολογισμός του Β.Γιαννουλάκη, για τον φετινό Εργοτέλη.


Ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη, τρεις μέρες, μετά την "σκόνη" που έπεσε από τον χαμένο τελικό, έκανε τον απολογισμό της ανδρικής ομάδας,αφού αρχικά συνεχάρη την ομάδα του Δειλινού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως τονίζει, ήθελε τον παγκρήτιο τίτλο, καθώς η "κιτρινόμαυρη" ομάδα, συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα ζωής, πικράθηκαν απο την απώλεια του τίτλου, ιδιαίτερα αυτοί που μόχθησαν μέσα στο παρκέ.

Επεσήμανε ότι μετά τον οικειοθελή υποβιβασμό από τις Εθνικές κατηγορίες, στόχος ήταν η δημιουργία νεανικής ομάδας, με (11 στους 17 αθλητές ήταν κάτω των 23), από τις υποδομές, με στόχο την αξιοπρεπή παρουσία και την βελτίωση των νεαρών.

Η ομάδα (όπως αναφέρει), δέχτηκε ξανά στην "αγκαλιά" της παίκτες που ξεκινησαν απο τις υποδομές, αγωνίστηκαν και πρόσφεραν στην ομάδα, μιλά εξαιρετικά για την προσπάθεια των εμπείρων παιδιών (Βερτούδο-Χωματά-Κομψέλη), αλλά και για τον προπονητή του Γιάννη Βισκαδουράκη, ενω ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη.

Αναλυτικά ο απολογισμός του Β.Γιαννουλάκη:
"Τρεις ημέρες μετά απο τον χαμένο τελικό κι αφού η πίκρα της ήττας αρχίζει να καθαρίζει απο την λογική, είναι η σωστή στιγμή να ειπωθούν κάποιες αλήθειες. Καταρχήν πολλά μπράβο και πάλι στα παιδιά, διοίκηση, προπονητές & αθλητές του Δειλινού για το πρωτάθλημα που δίκαια σήκωσαν την Κυριακή. Εύχομαι ειλικρινά να βρουν την απαραίτητη στήριξη ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία το επόμενο βήμα αγωνιζόμενοι στην Γ εθνική την νέα περίοδο.

Εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι τελικό κι ενα πρωτάθλημα που το θέλαμε και αυτό σίγουρα μας πίκραινει. Θέλαμε την στιγμή αυτή και για λόγους ιστορικούς καθώς συμπληρώνουμε τα 50 χρόνια του τμήματος τον παγκρήτιο τίτλο και την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Δεν κερδίσαμε ‘ομως και πιο πολύ πικράθηκαν αυτοί που μόχθησαν στο γήπεδο, οι παίκτες και ο προπονητής μας.

Αυτοί πάλεψαν,αυτοί μόχθησαν σε προπονήσεις & αγώνες, αυτοί σήκωσαν κεφάλι όταν όλα φαινοταν χαμενα, αυτοί άξιζαν να βγουν πρωταθλητές!

Το προηγούμενο καλοκαίρι, έπειτα και απο τον οικιοθελή υποβιβασμό μας στην ΕΚΑΣΚ δημιουργήθηκε βήμα βήμα μια νεα ομάδα. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!
Η φανέλλα μας βαριά και όλοι μας θεωρούσαν φαβορί εξ αρχης. Όποιος κερδιζε τον Εργοτέλη, ομάδα η λοιποί παράγοντες του παιχνιδιού θα αποδείκνυε την δυναμική του……………….

Με νεαρά παιδιά (ΜΟ ηλικιας τα 23 χρονια) με 11 στους 17 αθλητές που έπαιξαν να προέρχονται απο τις ακαδημίες της ομάδας, με μόλις 3 έμπειρους παίκτες (Κομψέλης-Χωματάς-Βερτούδος) και με τα περισσότερα παιδιά να αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ζωη τους σε ανδρικό πρωτάθλημα. Βασικο μας γκαρντ ο ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ μολις 19 ετων! 

Με παιδια που επανήλθαν στην ομάδα μετά απο απουσία ετών (ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ-ΟΜΗΡΟΛΗΣ), αθλητές που έψαξαν και βρήκαν ξανά τα πατήματα τους μετά απο τραυματισμούς, σπουδές και αποχή απο το οργανωμένο μπάσκετ για καιρό (ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΔΟΣΠΡΑΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ-ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗΣ). Με έμπειρους παίκτες που ήρθαν για να βοηθήσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα στα τελευταία ματς της καρριέρας τους (ΧΩΜΑΤΑΣ) αφήνωντας χρόνο απο δουλειές και οικογένεια. Με παιδια δικά μας (πρωταθλητές Κρήτης στα παιδοεφηβικά) που έβαλαν για τα καλά την φανελλα του ανδρικού (ΧΑΣΑΠΗΣ-ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ-ΜΑΝΙΑΔΗΣ) Με εναν παίκτη εκρηκτικό αλλα παληκάρι πραγματικο που άφηνε τα μαγαζιά του για να τρέχει και να πολεμά για την ομάδα τον ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΒΕΡΤΟΥΔΟ. Να πολεμά αυτός και να τον πολεμάει ο καθωσπρεπισμός των ντόπιων αξιοματούχων του αθλήματος και τελος τον αρχηγό μας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΜΨΕΛΗΣ ,ΕΤΩΝ 37. ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΠΑΛΕΥΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.

ΑΦΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ. ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Όλοι προσπΆθησαν και αγωνΊστηκαν πολυ κι οσοι προσπαθούν πολύ σίγουρα θα κάνουν και πολλά λάθη.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!
Ευχαριστώ όλους σας για την χρόνια που περάσαμε! 

Ευχαριστώ που μου δώσατε δύναμη να ξαναβρώ την αγάπη μου για το άθλημα και την ομάδα μας! Ευχαριστώ που με την προσπάθεια σας με κάνατε να προσπαθώ κι εγω πιο πολύ για αυτά που αγαπάω!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΑΣ!
ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ!ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ,ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!!!».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.