Ήττα εντός προγράμματος για τoν ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην Αθήνα


Ήττα εντός προγράμματος για την ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην Αθήνα από τον πρωτοπόρο με  αρκετούς ξένους στη σύνθεσή τους, Άτλαντα με 55-27, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο
Βαριά ήττα γνώρισε ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο απο την ομάδα του Άτλαντα στο κλειστό του Μετς το μεσημέρι της Κυριακής με score 55-27 για την 11η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ. 

H ομάδα μας κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των πρωταθλητών Ελλάδος μόνο την 1η περίοδο του αγώνα, στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να αντιδράσει στην ασφυκτική πίεση της αθηναϊκής ομάδας κυρίως στη 2η και 3η περίοδο.

Η ακτινογραφία του αγώνα :
Διαιτητές : Ζακεστίδης, Τζίμης
Περίοδοι : 13-10, 26-12, 45-16, 55-27.
ΑΤΛΑΣ (Ζωτός): Ντικομανά 2, Στάνκοβιτς 10, Ντογκιόνι 8, Κότσαρης, Ράσσα 4,Χαλδαίος 4,Βάσσης, Ζαφειρόπουλος 6, Χριστοδούλου 20, Κωνσταντινόπουλος,Τσαπανίδης 5 (1).
ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χατζηδάκης, βοηθός : Κυριακούδη): Γαστεράτος, Χουρδάκης,Ψαράκης 1, Παπαδάκης Φ., Χατζηδάκης 22, Σταματάκης 2, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 2.

-Αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με το αήττητο Μαρούσι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στο Μελίνα Μερκούρη στις 5 το απόγευμα. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει και να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.