Ισοφάρισε την σειρά το Δειλινό, που πήρε το θρίλερ από τον Εργοτέλη (64-65).


Στον  δεύτερο τελικό της σειράς του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ,το Δειλινό επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό ματς-θρίλερ του  Εργοτέλη με  64-65, στο κατάμεστο Λίντο και έφερε την σειρά στα ίσα και όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα ο οποίος θα στέψει το νέο πρωταθλητή, με το Δειλινό να αποτελεί τον κακό "δαίμονα", των "κιτρινόμαυρων", καθώς πριν δέκα χρόνια είχε ηττηθεί με 3-1, στην σειρά των τελικών.

Αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Γωνιωτάκη, παρουσιάστηκε διαβασμένη και προσηλωμένη στο παιχνίδι από την αρχή.

Με ζον πρες και τον εξαιρετικό Μπορμπίδη, να "καταπίνει" τον Χασάπη, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει με ντράιβ και με τους αθλητικούς (Όπως είχαμε γράψει και στο πρώτο ματς), Λεφή, Αντωνογιαννάκη,με πολύ καλή παρουσία των Γαιτανάκη, Παντερη, Ζαγκλα στην περιφέρεια,   κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά που την διατήρησε μέχρι τις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Περιόρισε τα λάθη του, έκανε γρήγορες επιθέσεις και πολλές φορές έβρισκε την άμυνα των "κιτρινόμαυρων" σε ανισσοροπία, ενώ επεδίωκε τις επαφές και είχε αποτέλεσμα.

Από την άλλη ο Εργοτέλης δεν είχε το ντραιβ, δεν βρήκε  ρυθμό, ενώ παράλληλα πέραν του αξιόπιστου Δαπουλάκη, επιχειρούσε σε οργανωμένη άμυνα να φέρει την μπάλα στο χαμηλό ποστ, χωρίς πολλές φορές να έχει αποτέλεσμα.

Το Δειλινό , είχε αποκτήσει ψυχολογία μέχρι τις αρχές της τελευταίας περιόδου και έδειχνε ότι είχε το πρώτο λόγο στην απόκτηση του ροζ φύλου.

Όμως το περιορισμένο ροτεισον, έφερε κόπωση , απώλεια συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, άρα και λάθη , τα οποία ο Εργοτέλης με τους Χασάπη , Σκανδαλάκη και Βερτούδο , να βρίσκουν επαφη με το καλάθι, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και λίγο έλειψε να φέρει την μεγάλη ανατροπή, με το Δειλινό τελικά να παίρνει την μεγάλη νίκη , σε μια σειρά τελικών που χαρίζει πλούσιες συγκινήσεις.

Σύντομα βίντεο στιγμιότυπα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΕΙΛΙΝΟ  64-65
Δεκάλεπτα : 08-19, 21-36 (ημ),39-55, 64-65.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.(Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 4, Χωματάς 5(1), Βερτούδος 9, Καλογεράκης, Δαπουλάκης 14(3), Χασάπης 14(2), Μανιαδής 6, Σκανδαλάκης 10(1), Κομψέλης 2
Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ (Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης 14(1), Αντωνογιαννάκης 9, Γαϊτανάκης 5(1), Σαίξ 1, Παντερής 8(1), Γρύλλης 8, Εκίζογλου, Ζάγκλας 4, Λεφής 16(2)



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.