Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποχαιρετά τον Θ.Βασιλάκη.


Με συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΚΑΕ Ρέθυμνο αποχαιρέτησε τον Θ. Βασιλάκη έναν άνθρωπο που στήριξε και στηρίζει την ομάδα του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: "Έναν σπουδαίο Κρητικό, έναν πρωτοπόρο του επιχειρείν, έναν αθόρυβο άνθρωπο της κοινωνικής προσφοράς."

Η ανακοίνωση:
"Έναν σπουδαίο Κρητικό, έναν πρωτοπόρο του επιχειρείν, έναν αθόρυβο άνθρωπο της κοινωνικής προσφοράς αποχαιρετά μαζί με ολόκληρη την Ελλάδα και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings.

Για τον Θοδωρή Βασιλάκη σαν επιχειρηματία, σαν οραματιστή, σαν άνθρωπο μιλά ολόκληρη η Ελλάδα και τον αποχαιρετά με σεβασμό και ειλικρινή αισθήματα θλίψης.

Το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ αποχαιρετά έναν καλό φίλο που μαζί με την οικογένεια και τα παιδιά του αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τα όνειρα και τις προσπάθειες μας και μας βοήθησαν να “πετάξουμε” με τα φτερά της Aegean στους ουρανούς του κορυφαίου αθλήματος στη χώρα μας.
Θεόδωρε Βασιλάκη καλό ταξίδι. Σε ευχαριστούμε και δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.