Αγώνες μπάσκετ 3x3 από το Κύτταρο Χαλέπας με την αρωγή του ΑΟΚ Χανιά.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Η Χαλέπα σε δράση”, τις οποίες διοργάνωσε το Κύτταρο Χαλέπας, διεξήχθησαν -στο χώρο του 7ου Γυμνασίου και σε συνεργασία με τον Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης Χανιά -αγώνες μπάσκετ 3x3. 

Πήραν μέρος συνολικά 16 ομάδες, αποτελούμενες οι περισσότερες από παιδιά μικρών ηλικιών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν άθληση και διασκέδαση.

H ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:
Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή στέφθηκε το Διήμερο Δράσεων του “Κυττάρου Χαλέπας”, το Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Μαίου 2018.

Η διοργάνωση «Η Χαλέπα σε Δράση», για μικρούς και μεγάλους, περιελάμβανε στο πλαίσιο της και μπάσκετ με την συνεργασία του ΑΟΚ Χανιά και του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Τα ματς “3 on 3” έγιναν στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων στον Κουμπελή.

Τα παιδιά έδειξαν τις ικανότητες τους στο μπάσκετ και στα τουρνουά που διεξήχθησαν συμμετείχαν αρκετοί αθλητές και των υποδομών μας.

Ο ΑΟΚ Χανιά είναι πάντοτε αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις, που συνδυάζουν τον αθλητισμό με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.