Πλήρωσε τις απουσίες του με τον ΠΑΣΚΑ εκτός έδρας ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο.


Ταξιδεύοντας με πολλές απουσίες καθώς βασικοί του παίκτες είχαν άλλες υποχρεώσεις ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο γνώρισε την ήττα με 63-37  από τον ΠΑΣΚΑ στην Αθήνα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο:

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο ηττήθηκε το Σάββατο, 30 Μαρτίου στην 7η και τελευταία αγωνιστική του νοτίου ομίλου απο την ομάδα του ΠΑΣΚΑ στο κλειστό του Μετς.
Η ομάδα μας , έχοντας πρόβλημα στην επίθεση κατά την 1η περίοδο και ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα (σε άμυνα και επίθεση) την 4η, έχασε με 26 πόντους διαφορά και τελικο score 63-37.
Γνωρίζαμε απο την αρχή ποσο δύσκολο θα ηταν καθώς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα με την αποστολή μας να αποτελείται από 7 μόνο αθλητές και αρκετές απουσίες.

Με αφορμή τις πολλές απουσίες της ομάδας μας για το παιχνίδι αυτό, θα θέλαμε να ζητήσουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια μας , να πραγματοποιηθούν ημέρα Κυριακή (όσο αυτό είναι δυνατόν).

Διαιτητές : Σέρρας - Σκαλτσής
Τελικό score : 63-37
Δεκάλεπτα : 14-3, 20-16 (ημιχρονο) 11-15 , 18-3
ΠΑΣΚΑ (Σκλαβούνος) : Σγαρδέλης 2 , Μυρωνάκης 2, Τσούμας, Γκοτζαράι 4 ,Ακουμιανάκης 2, Παπαστάμος 4, Μακρής 35, Λιανός 14
ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης, βοηθός προπονητή : Κυριακούδη) : Γαστεράτος,Χουρδάκης , Χατζηδάκης 28 , Παπαδάκης Γ. 2, Χριστόφορος , Ψαράκης 6,Στυλιανακάκης 1
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.