Η δύναμη ψυχής, από τον αθλητή του Γ.Σ. Ελευθερούπολης, Δαμιανό Κωνσταντάρα.

Ο έφηβος μπασκεπολίστας του Γ.Σ.Ελευθερούπολης Δαμιανός Κωνσταντάρας (με την φανέλα Νο 13) που συμμετείχε στην ομάδα του που θαυμάσαμε στην Χερσόνησο και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων, κλήθηκε στην Εθνική Νεων Κωφών .

Ο γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 2000 έλαβε πρόσκληση απο την Ομοσπονδία να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κωφών στην Αμερική τον Ιούλιο (Ουάσιγκτον 7-14 Ιουλίου 2018).

Σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή διάκριση για τον ίδιο αλλά και για το σύλλογο του.

Και όπως αναφέρει ο Συλογός του :
"Θα είμαστε όλοι μαζί του.!!!"Οι δυσκολίες κάνουν κάποιους ανθρώπους να σπάνε. Άλλους, να σπάνε ρεκόρ." 
William Arthur Ward.!!!

-Ακόμη Ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης για την εξαιρετική παρουσία και συμμετοχή της στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χερσονήσου. 
Όπως αναφέρει :"
Η συμμετοχή της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση και η διάκριση αθλητών της αποδεικνύει ότι με πίστη όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, και σίγουρα σηματοδοτεί ένα λαμπρό μέλλον. 
Απτό παράδειγμα αποτελεί και η κλήση στην Εθνική Νέων κωφών που έλαβε ο Δαμιανός Κωνσταντάρας. 
Είμαστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από διοίκηση, προπονητές και αθλητές και ευχόμαστε καλή συνέχεια, με δύναμη, υγεία και με νέες επιτυχίες.!!!"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.