Ευχαριστήριο της ΕΚΑΣΚ, για το F6 της Χερσονήσου.Το promotion του Lyttos Beach.


Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ), ευχαρίστησε, μέσω ανακοίνωσης, τους συντελεστές εκείνους που βοήθησαν την  διοργάνωση που κατά γενική ομολογία, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , στον Δήμο της Χερσονήσου

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση:
Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης μετά τη λήξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στη Χερσόνησο 11-15/4/2018, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την άψογη διοργάνωση, που απέσπασε τα συγχαρητήρια και το θαυμασμό από όλο τον κόσμο του Μπάσκετ.  

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Μαστοράκη Γιάννη και την Πρόεδρο της κοινωφελής επιχείρησης Δ. Χερσονήσου κ. Πλευράκη Δέσποινα, το Ξενοδοχείο lyttos beach και το προσωπικό για τις υψηλές υπηρεσίες που παρείχε στις συμμετέχουσες ομάδες, τους οδηγούς για τις άψογες μετακινήσεις και την εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς» που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. 


To Ξενοδοχείο Lyttos Beach, παρουσίασε το promotin της διοργάνωσης με την παραμονή των ομάδων στους χώρους της στο παρακάτω βίντεο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.