Οι φασεις που διαμαρτύρεται ο Εργοτέλης, με το Κυδων (vid).


Ένα video με  αρκετές φάσεις  για τις οποίες διαμαρτύρεται στο ντέρμπι με τον Κύδωνα (64-68), της 16ης αγωνιστικής της ΕΚΑΣΚ, έδωσε στην δημοσιότητα ο Εργοτέλης

Η "κιτρινόμαυρη" ομάδα έφτιαξε video στο οποίο είναι μαζεμένες οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται στο ντέρμπι  κορυφής.

Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών του ματς (Μακρή- Μπανασάκη) έφεραν τα παράπονα στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο και έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσιεύθηκε το video.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα του Εργοτέλη, δεν ήθελε αρχικά να δημοσιεύσει το βίντεο με τις επίμαχες φάσεις , καθώς όπως τόνιζαν είναι σε τοπικό επίπεδο και δεν χρήζει  δημοσιότητας, όμως με μια δεύτερη πιο ψύχραιμη ματιά αποφάσισαν τελικά να δημοσιευτεί.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στο Δ.Σ. της Τρίτης (06/03) της ΕΚΑΣΚ ,ο  α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης  Βαγγέλης Γιαννουλάκης  παρατήθηκε για προσωπικούς του λόγους , χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτή η  παραίτηση γίνει αποδεκτή.

Το βίντεο με τις φάσεις που "φωνάζει" ο Εργοτέλης:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.