Κορυφαία η Σακουλάκη στην νίκη της Ασπίδας Ξάνθης, επί του Αρη.


Η Κρητικιά πρώην αθλήτρια του Ηροδότου Γωγώ Σακουλάκη, που εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας στην "ακριτική Ξάνθη" ήταν η κορυφαία στην νίκη της ομάδας της Ασπίδας , επί του Αρη με 49-47 και όπως αναφέρει η ομάδα της Ασπίδας.

Η αθλήτρια που σπουδάζει στην Κομοτηνή και διανύει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα, προκειμένου να κάνει προπονήσεις και που είναι συμπαίκτρια με την τραυματισμένη (πρόσφατα) Νικόλ Βαρελτζή, του Ηροδότου και αυτή, ήταν η κορυφαία στην νίκη της ομάδας της με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το επίσημο site της ομάδας της Ξάνθης: 
"Ψυχάρες οι Γυναίκες, κέρδισαν τον Αρη στο Παλατάκι".
Και συνεχίσουν:
"Παρ΄όλα αυτά οι παίκτριες μας δεν παράτησαν το παιχνίδι και με αντεπίθεση διαρκείας αρχικά μείωσαν 46-47 και με ένα τρίποντο, της εκπληκτικής το τελευταίο διάστημα Σακουλάκη, προηγήθηκαν 49-47, που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Άρης στην τελευταία του επίθεση ήταν άστοχος.
Μετά το τέλος του αγώνα παίκτριες, προπονητές και κόσμος πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη, αποδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη ομάδα, ξεπερνώντας όλα τα προβλήματα που την ταλανίζουν στην διάρκεια της χρονιάς παραμένει μια μεγάλη οικογένεια που θα δώσει τον αγώνα της παραμονής μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΡΗΣ 49-47
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 09-11, 26-25, 34-36, 49-47
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Καρά Αχμέτ-Αντώνογλου): Μεχμέτ-Ουστά, Τσακίρη 2, Μαμαλίγκατζη 5, Πετρίδου, Σακουλάκη 19(3), Παυλάκη, Καραλή, Καρακώστα 5, Σουλιώτη 14, Καραλίδου Στ., Ευθυμίου, Χαλκίδου 4

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.