Tο πανόραμα της 17ης αγωνιστικής των παίδων Β΄2ος όμιλος.



Με νίκη στην Νεάπολη επί της ΑΕΝ,(σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι, σκέφτηκαν να αποχωρήσουν!) προχώρησε ο ΑΟΑΝ μια αγωνιστική πριν το φινάλε του 2ου ομίλου της ΕΚΑΣΚ, ενώ και η Πεδιάδα πήρε το διπλό απέναντι στο Ηρακλειο2, ενώ ο Γιούχτας ήταν η γηπεδούχος ομάδα που χαμογέλασε αυτήν την αγωνιστική.

- Ο ΑΟΑΝ πήρε την άνοδο στην Α’ παίδων και λογικά θα παίξει για τον τίτλο της κατηγορίας με τον ΟΑΧ (χρειάζεται εντός έδρας νίκη την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ουραγό ΟΑΣΗ για να πάρει την 1η θέση στον Β’ όμιλο). 

Η νικήτρια ομάδα θα παίξει μπαράζ με τον Α.Ο. Κύδων για μια θέση στο φάιναλ φορ τωνπ αίδων Α’.

Αναλυτικά όσα φύλλα αγώνα έχουμε:
Α.Ε.Ν. -  Α.Ο.Α.Ν  36 - 76
Οπως αναφερει η ομάδα της Νεάπολης:
"Ξεκίνησε καλά η ΑΕΝ απέναντι στον Άγιο Νικόλαο αλλά  τελικά δεν την άφησαν οι διαιτητές  και με συνεχόμενα σφυρίγματα, κατά της ΑΕΝ και με το σκορ στο 13 - 16 του πρώτου δεκάλεπτου, αφού φαινόταν που θα πήγαινε ο αγώνας η  ομάδα σκέφτηκε  να αποχωρήσει, αλλά τελικά άλλαξε πεντάδα και συνέχισε  τον αγώνα με τα μίνι ως ένδειξη διαμαρτυρίας".

ΑΣΚΗΣΗ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ 56-47
Δεκάλεπτα : 18-16, 32-28 (ημ), 41-40, 56-47
Γιούχτας (Μ.Βαϊλάκης): Καρτσώνης 20, Ουσταμανωλάκης 14, Δαγαλάκης 6, Σπηλιωτάκης 4, Στάθογλου Γ. 3, Κανδύλας, Μαλλίδης, Μποϊτσης Δ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 -ΠΕΔΙΑΔΑ  47-63 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) 

Η βαθμολογία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.