Το πανόραμα των παίδων Α' 17η μέρα .Τέταρτος και στα μπαράζ ο Κύδων.



Στην 17η αγωνιστική των παίδων Α΄της ΕΚΑΣΚ, ο ΟΦΗ με την μεγάλη νίκη επί του Κύδων με 63-47 και τον "κατέταξε στην 4η θέση, οπού θα διεκδικήσει την είσοδό του στο final four, με τον υπερπρωταθλητή των παίδων Β΄(ΑΟΑΝ η ΟΑΧ).

-Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ηρόδοτος, δεν συνάντησε ιδιαίτερα πρόβλημα στην έδρα του και νίκησε άνετα την Αναγέννηση με 90-32, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά..

-Το Ακρωτήρι πήρε την νίκη γοήτρου απέναντι στο Ρέθυμνo BC, στο Καμπάνι , επικρατώντας με 97-64.

-Ο ιστορικός Εργοτελης στην νέα "εποχή" δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία και στην 17η μέρα γνώρισε δίκαιη ήττα από τον Ανδρογεα με 73-56(φώτο).

-Τέλος ξεκούραστη Κυριακή είχε το Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα παιχνιδια με οσα φ.α , διαθετουμε.


ΠΑΙΔΕΣ Α' (17η αγωνιστική)
ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ΡΕΘΥΜΝΟ  BC 97-64
Ο Α.Ο. Ακρωτηρίου, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε άνετα το Ρέθυμνo BC,με 97-64 και έτσι με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί στην -τιμητική- 6η θέση.

Διαιτητές: Καμπίτσης, Πετράκης
Δεκάλεπτα: 24-13, 55-27 (ημ), 81-47,97-64
Α.Ο. Ακρωτηρίου (Αθ. Αζάς):Κωσταράς-Στεφάνου, Βαλαδάκης Χ. 5, Ρο-μπολάκης Ναπ. 2, Νεονάκης Φ. 17, Σακούτης, Μαυρεδάκης Αλ. 28, Μαρινάκης24, Ματαράγκας, Γκουγκουστάμος 4,Αζάς 17 (4), Παπαδομανωλάκης,Βαλαδάκης Γρ.

ΟΦΗ- ΚΥΔΩΝ 63-47 
Εξαιρετικός σε ένα ακόμα ματς ο ΟΦΗ, επέβαλε τον νόμο του στην έδρα του και επικράτησε δίκαια τον  Α.Ο. Κύδων που "πλήρωσε" -μεταξύ άλλων- και την αστοχία του στις βολές (12/42) με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο ΒΑΚ από τον ΟΦΗ (η διαφορά “άνοιξε” προς το τέλος του αγώνα) και έτσι θα είναι πλέον 4ος στην τελική κατάταξη (θα παίξει μπαράζ με τον πρωταθλητή παίδων Β’ για μια θέση στο φάιναλ φορ), ενώ ο ΟΦΗ θα παλέψει για την 2η θεση, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με το Ηράκλειο.
**Ο τεχνικος διευθυντής του ΟΦΗ εγραψε στην επισημη σελίδα της ομάδα ςτου ΟΦΗ στο facebook:
Αλλά και το απόγευμα η ομάδα των παίδων κλείδωσε τη δεύτερη θέση με τη νίκη επί του Κύδωνα Χανίων!! Συγχαρητήρια σε όλους και στον coach Σπύρο Καρλάφτη αλλά περισσότερο στους αθλητές, γιατί ξεπέρασαν την κούραση του χθεσινού παιχνιδιού στο εφηβικό, και έκαναν μία ακόμη καλή εμφάνιση!! ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Δεκάλεπτα: 13-10, 33-23 (ημ.), 43-35, 63-47
Α.Ο.Κύδων (Θοδ. Λεκάκος):Μπαλαντίνος 23 (2),Λιονάκης, Γεωργιακάκης 6,Τσίνα, Σέγκος, Νικολου-δάκης, Μερμίγκης 13,Περδικάκης, Κουτρουμπάς5 (1), Κοκκινάκης, Φαρμάκης, Παντελάκης.* 



ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 90 -32
Ο Ηρόδοτος, πιστοποίησε την ποιότητα και την ανωτερότητα του απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης και πάει με καλή ψυχολογία στα Χανιά, στο (αδιάφορο) ντέρμπι με τον  Κύδωνα, να πιστοποιήσει την πρωτιά που έχει κριθεί.

Δεκάλεπτα : 17-11 38-13 (ημ) 62-19 90-32 .
ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΓΙΑΛΟΥΣΗ) :ΜΗΤΣΙΑΣ 6, ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΜΜ. 4, ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΛ. , ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΑΝ.8, ΚΑΡΛΗΣ 10, ΒΑΡΑΚΛΑΣ Ι. 25(4), ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ 9, ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 6, ΔΑΠΟΥΛΑΚΗΣ , ΜΑΝΟΥΚΑΚΗΣ 4, ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ 18
ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ) :ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ 4, ΣΑΜΩΝΑΚΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗΣ 3,ΤΕΡΖΑΚΗΣ 2, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ 8(1), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗΣ 9(1), ΝΤΙΝΤΑΚΗΣ 2, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ 4

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΓΑΣ-ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 73-56
Τέλος εποχής για τον ιστορικό Εργοτέλη, με κατακτήσεις παγκρητιων πρωταθλημάτων και Πανελληνίων διακρίσεων, καθώς η νέα χρονιά θα τον βρει στην Β΄κατηγορία.
Αντίθετα η ομάδα του Πέτρου Κουμιανάκη, ολοκλήρωσε εξαιρετικά την "παρθενική της" χρονιά στην Α΄κατηγορία , τερματίζοντας στην τιμητική 5η θεση.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ) :ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ 18 ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 11 ,ΓΙΑΜΙΑΔΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΑΒΟΥΣΑΚΗΣ 19 ,ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ 4 ,ΒΑΡΔΑΚΗΣ 2 ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ,ΦΡΕΣΚΟΣ 2 ,ΜΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ,ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ,ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ  0-20αα




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.