Το σχόλιο της Πέμπτης (22/02/2018).


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Σ.Σ. Λόγω τεχνικών προβλημάτων το σχόλιο της Πέμπτης μετατίθεται για την Παρασκευή και θα ονομάζεται πλέον "το σχόλιο της Παρασκευής"

Και εκεί που λέγαμε στο προηγούμενο σχόλιο για τις παραστάσεις που αποκτά το Ηρακλειώτικο κοινό αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ, με τους αγώνες υψηλού επιπέδου που βλέπουμε στα δύο Αοράκια, να σου και η Εθνική μας ομάδα να δίνει σήμερα και την Κυριακή δύο επίσημα ματς στο κλειστό της πόλης μας.

Μερικές χιλιάδες φίλαθλοι και παιδιά θα έχουν ξανά την ευκαιρία να δουν ξανά μπάσκετ στο ψηλό επίπεδο, αν και οι αντίπαλοι δεν είναι από το πάνω ράφι, αλλά το σπουδαιότερο, όσοι παρευρεθούν θα έχουν απολαύσουν μια μπασκετική ατμόσφαιρα, όμορφη, υγιή, χωρίς οπαδικές εμπάθειες, βρισιές κι ότι άλλο χαλάει το άθλημα αυτό.

Έτσι λοιπόν μπορούμε για άλλη μια φορά να έχουμε την ευκαιρία να δούμε ότι υπάρχει το προϊόν αυτό, δηλαδή υψηλό επίπεδο μπάσκετ σε ωραία και πολιτισμένη ατμόσφαιρα.
Το προϊόν που θέλουμε όλοι και που πρέπει να έχουμε στην πόλη μας.

Αυτές λοιπόν οι διοργανώσεις-αγώνες διαμορφώνουν υγιείς φίλαθλες συνειδήσεις και προπάντων στους μικρούς φίλους του μπάσκετ που θα είναι απόψε στα Δυό Αοράκια.

Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές:
ΕΚΑΣΚ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.