"Ψυχάρα" το Εφηβικό του ΟΦΗ . Νίκησε και το Ηράκλειο!! (pics)


Ντέρμπι από τα παλιά! Έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, ο ΟΦΗ έφυγε από την Αλικαρνασσό με τη νίκη επί του Ηράκλειο με 66-68 χάρη στην καλή του απόδοση τα τελευταία  λεπτά του αγώνα, και πλέον έχει το 3-0 στις νίκες αποκτώντας δίκαια τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα Εφήβων!!.

Συνέχεια στα ανταγωνιστικά παιχνίδια του εφηβικού με τον ΟΦΗ να αρχίζει να διέπει δάφνες απο τη προσπάθεια των τελευταίων χρόνων στις ακαδημίες του !

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι υψηλού ρυθμού, με πολλές και όμορφες φάσεις που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολουθήσαν, με τον ΟΦΗ να εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό του Μηλαθιανάκη στο 37:00 αλλά και την μεγάλη ποιότητα του Σόλωνα Βλαχάκη να κάνει την ανατροπή και να παίρνει την νίκη, που έφερε...τρέλα στους φίλους της ομάδας.

Με την νέα τεράστια επιτυχία των "ασπρόμαυρων", από αουτσάιντερ γίνεται το φαβορί για τον Παγκρήτιο τίτλο, εφ όσον καταφέρει να διαχειριστεί τους αθλητές των παίδων, που πρωταγωνιστούν και στα δυο πρωταθλήματα υποδομών.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι  θα το δούμε πέρα από το αποτέλεσμα με μια άλλη οπτική, με βάση την εικόνα που έχουμε τόσα χρόνια στο πρωτάθλημα των Εφήβων:

Θεωρώντας ότι τα παιχνίδια στις υποδομές είναι μια ενδιάμεση κατάσταση για να δούμε τη πρόοδο τη προοπτική ιδιαίτερα των ταλαντούχων παιχτών και οι τίτλοι σε επίπεδο Κρήτης δεν συνιστά μεγάλη επιτυχία θα επικεντρωθούμε στα άτομα .

Ο ΟΦΗ μετά από χρόνια παρουσίασε παίχτες με καλά σωματικά προσόντα βλέπε Χρηστακης -Καλλέργης -Καμπάκας και καλή τεχνική με ηγέτη τον ταλαντούχο Βλαχάκη που έκανε τη διαφορά  και εφ όσον  φέρει σε ισορροπία το σωματικό βάρος, είναι ικανός για πολλά καλά πράγματα.

Από την άλλη στο Ηράκλειο ο Μηλαθιανακης έχει εκπληκτικά αθλητικά στοιχεία καλή τεχνική ,παίχτης ενστίκτου και η προοπτική του είναι στον άσσο όσο και τον Γιάννη Κίτσου - Καλυβιανάκη,  παίχτη που παίρνει χρόνο και στο ανδρικό με πολύ καλά πατήματα τεχνική και επιθετικότητα !!

Εν κατακλείδι οι παίχτες δείχνουν την ποιότητα τους ,καιρός είναι οι ομάδες να δώσουν χώρο στα αντρικά τμήματα τους μεγαλώνοντας το κίνητρο και την προοπτική τους !!!!

Ηράκλειο Ο.Α.Α.  - Ο.Φ.Ηρακλείου  66-68
Πόντοι δεκάλεπτων: 14-15, 15-13, 20-17, 17-23
Score δεκάλεπτων: 14-15, 29-28 (ημ), 49-45, 66-68

Ηράκλειο Ο.Α.Α. (Τζάνης Ι., Πινακουλάκης Α.): Βιδάκης Δ., Καλλέργης Κ. 3(1), Βαμβουκάκης Ι. 2, Γεωργόπουλος Μ. 6, Στιβακτάκης Α. 6, Κίτσος Καλυβιανάκης Ι.   12(2), Μηλαθιανάκης Ε. 16, Αλεξάκης Α. 4, Σπυριδάκης Ν., Κυπριωτάκης Ι. 13(1), Βαρβεράκης Α., Βολιτάκης Δ. 4
Ο.Φ.Ηρακλείου (Καρλάφτης Σ.): Τοχτάμης Κ., Κατεργιαννάκης Κ., Καλλέργης Ι. 17(1), Ζουμπάκης Α., Μαλλιαράκης Μ. 4, Τσότρας Ι-Σ, Χρηστάκης Ν. 24(1), Σπυριδάκης Μ. 2, Φθενός Σ., Βαχάκης Σ-Χ 18(1), Σπηλιωτάκης Π., Καμπάκας Λ. 3(1)

Φωτο :"Sotiris Samothrakis‎".






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.