Νίκη - πρωτάθλημα επί του ΟΑΧ, οι Νεανίδες του ΟΦΗ!!Η βαθμολογία.


Στον εξ αναβολής αγώνα για τη 10η αγωνιστική, που εγινε  το Σάββατο (24/2) στις 11.30 το πρωί στο κλ. του Κλαδισού , ο ΟΦΗ πήρε τεράστιο διπλο - πρωτάθλημα με ανατροπή σε ενα ανταγωνιστικό ματς, επικρατώντας με 40-43, του ΟΑΧ, στο ντέρμπι κορυφής των Νεανίδων.

Οι αθλήτριες του Μανου Καρλάφτη, επηρεασμενες απο το ταξιδι και το πρωινο της ωρας δεν ειχαν τα πατηματα τους στην αρχή, σε σχέση με τον ΟΑΧ, που ξεκινησε δυναμικά και προηγήθηκαν με 21-17.

Ωστόσο στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ροκάνισε την διαφορά και εκανε την ανατροπή που την διατήρησε με..νυχια και με δοντια  μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας την νικη που εκτος απροόπτου (αν δεν ηττηθει στα υπόλοιπα ματς), δινει πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας την περυσινη επιτυχία.

Εμφανώς ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα οι ανθρωπος της ομάδας του ΟΦΗ, μας δήλωσε πως " με κεφαλι χαμηλα και σκληρη δουλεια, ηρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε αυτα τα παιδια"

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΟΑΧ -Ο.Φ.Η. 40-43
Δεκάλεπτα: 13-08 , 21-17 (ημ),31-33 40-43.

ΟΑΧ (Κασικτσόγλου Μ.):Δερμιτζάκη 13(1) ,Παπαμαρκάκη Β. 5(1) ,Πρασιανάκη 7(1) ,Δασκαλάκη ,Βασιλογιαννάκη , Δασκουλίδου  3(1) ,Σκορδυλάκη 2 ,Σκουμπάκη 10.
Ο.Φ.Η.(Καρλάφτης Μ): Φραγκάκη, Ιατράκη 4 ,Παπαδάκη Κ ., Βατσινά 9(3) ,Μπορμπαντωνάκη ,Παπαδάκη Ε .,Κοντογιάννη ,Κουράτορα 9 ,Τζανετή 3 ,Κασαπίδη 8  ,Σφακιανάκη 7 ,Λιόντα 3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.