Πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, που αποθεώθηκε χθες στην άφιξή της(pics).



Όλα είναι έτοιμα  για την διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου μπάσκετ, το Σάββατο στις 17:15 , στο στολίδι της Κρήτης στα "Δύο Αοράκια" και η κιτρινόμαυρη αποστολή, που κατέφθασε στην πόλη στις 14/02, έτυχε θερμής υποδοχής με τον κόσμο να αποθεώνει προπονητή και παίκτες, έξω από τον κινηματογράφο..


Όπως ήταν λογικό οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα αποτέλεσαν πόλο έλξης για τον κόσμο, καθώς πολλοί φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν υπομονετικά για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Η ΑΕΚ  πραγματοποίησε σήμερα (15/02), την πρώτη της προπόνηση, με τον Ντράγκαν Σάκοντα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του .

Παράλληλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έβγαλε μέρος του προγράμματος, ωστόσο εξακολουθεί να υποβάλλεται ταυτόχρονα σε εντατική θεραπευτική αγωγή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Παρ' όλα αυτά, όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του Ντράγκαν Σάκοτα για το μεγάλο παιχνίδι, μιας και ανεβάζει... στροφές συνεχώς.

Από εκεί και πέρα, στις 18:00 της Παρασκευής (16/02) θα υπάρξει η συνέντευξη Τύπου του Τελικού, ενώ από τις 18:30 έως και τις 18:45 οι παίκτες της ΑΕΚ θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Σε ότι αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού, αυτή φτάνει σε λίγη ώρα (21:00), στο Ηράκλειο.

Πηγή εικόνων : " facebook-AEK Basketball Club"







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.