Νέα επιτυχία του ΟΦΗ.


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο ΟΦΗ που υποδέχτηκε στο ΒΑΚ την Παναγίτσα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και την κέρδισε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 78-58 και φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματα του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη , με  τον Χαρωνίτη μετά από καιρό και χωρίς τον  Τσερκιτζόγλου, μετέτρεψε το ματς, σε  παράσταση για ένα ρόλο, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε ασφαλές προβάδισμα, έχοντας τον Καραλή στην κορυφαία του εμφάνιση με τους "ασπρόμαυρους", πανηγύρισε την νίκη.

Διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Βασιλειάδης (13)   , ενώ υπήρχε ον πλουραρισμός στην επίθεση (σκόραραν οι 8 από τους 12).

"Νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Παναγίτσας! Ευχαριστούμε τον κόσμο! Συνεχίζουμε!!!" έγραψε αμέσως μετά το τέλος του ματς η διοικούσα επιτροπή στον επίσημο λογαριασμό facebook της ομάδας.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 78-58
Δεκάλεπτα: 26-21, 47-33 (ημ), 60-42, 78-58

ΟΦΗ (Ράλλης): Μητρόπαπας 7,Κριθινάκης 8, Μαϊστρέλλης 2, Χρηστάκης, Χαρωνίτης 7, Καραλής 31,Αγαπιάδης 7, Βασιλειάδης 13,Βλαχακης, Σταράκης 2, Τσιλόγλου, Πάλλης
ΑΕΕ Παναγίτσας (Βελισσαράκος): Σκεμπές 8, Καρβούνης 14, Θεοδωράκος 9, Περσίδης 5, Μπέλλος, Γκιζογιάννης 15, Δρακάκης 2, Σβορώνος 5

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.