Υποσχέσεις άφησε και με το Κοροιβο ο Γ.Καλαϊτζάκης.


Σε ακόμα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε ο νεαρός Κρητικός αθλητής που ξεκίνησε από την ομάδα του Ηράκλειο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που δείχνει ότι αφομοιώνατε στο πλάνο εξέλιξης των "πρασίνων".

Συγκεκριμένα  αφού ο ΠΑΟ, γλύτωσε  το χαμένο lay up του Γκρίφιν στην Ρόδο, την περασμένη εβδομάδα, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά, σε ένα ματς εκ προοιμίου χαμηλού βαθμού δυσκολίας απέναντι στον Κόροιβο, διαχειρίστηκε την κούραση και  επιβλήθηκε εντός έδρας του Κοροίβου με 92-57.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε διαρκώς αλλαγές, με σκοπό να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, πήρε πράγματα σε άμυνα και επίθεση απ όσους χρησιμοποίησε  με την διαφορά ενέργειας και διάθεσης ήταν εμφανής ήδη από το πρώτο λεπτό,  κι έτσι εξοικονόμησε 45 λεπτά για να τα διαθέσει στην τριπλέτα Ογκαστ, Μήτογλου και Καλαϊτζάκη και μάλιστα εκείνοι με την παρουσία τους, φρόντισαν να δείξουν ότι ο κόουτς δεν τους έκανε χάρη, ούτε δημόσιες σχέσεις με την εξέδρα για να τους πουλήσει ότι βάζει και τους "μικρούς".

Ο "δικός μας" Γιώργος Καλαιτζάκης, εξαργύρωσε την συμμετοχή του, καθώς αγωνίστηκε για 9:18" , σημειώνοντας 5 πόντους, ευστοχώντας ,σε 1 από τα 3 τρίποντα που επιχείρησε όπως και στα σουτ εντός παιδιάς.

Πήρε 4 ριμπάουντ, έκανε ένα φάουλ κι ένα κλέψιμο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Ηρακλειώτης αθλητής, "ξεχώρισε για το μπασκετικό του θράσος (πέραν των προσόντων του) σκοράροντας με πείσμα πέντε πόντους και μαζεύοντας τέσσερα ριμπάουντ", ενώ εμείς συμπληρώνουμε  ότι:

Η παρουσία του Γιώργου στην ανδρική ομάδα, σε πείθει από μακριά ότι μπορεί να εξελιχθεί κάτω και υπό τις παρούσες προϋποθέσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν τον φορτώνει με ευθύνες που ακόμη δεν του αναλογούν. 

Τα προσόντα του και η μπασκετική του αντίληψη, μοιράζει υποσχέσεις, ότι έχει μπει σε μια σειρά είναι δεδομένο, καθώς τα πράγματα αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και υπό την καθοδήγηση του Πασκουάλ, έχουν αποκτήσει μια λογική μοντέρνας διαχείρισης και όχι σπασμωδικών κινήσεων, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.

Τώρα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον (και πάντα με την προϋπόθεση να δουλέψει ατομικά πιο σκληρά ο Καλαϊτζάκης), είναι άλλου παπά ευαγγέλιο..




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.