Δηλώσεις Μακράκη -Γούναρη. Πόσα εισιτήρια κόπηκαν.



Απόλυτα ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη του Ηράκλειο δήλωσε φυσικά ο Γιώργος Μακράκης και την αφιέρωσε στους αρκετούς Γιάννηδες της ομάδας του: 

"Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη επί μιας ομάδας που χτίστηκε για να πάρει το πρωτάθλημα.

Δικαιώνει την δουλειά που κάναμε μέσα στις γιορτές και μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε μια καινούργια αρχή. 

Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλουμε περισσότερη τύχη στο μέλλον και πιο πολύ κόσμο, τον οποίο πιστεύω ότι θα κερδίσουμε μέσα από τέτοιες εμφανίσεις'.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ιωνικού Ν. κ. Γούναρης, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων: 

"Ξέραμε ότι το Ηράκλειο παίζει καλά κυρίως στην έδρα του. Δεχθήκαμε σχεδόν 100 πόντους, κάναμε πολλά λάθη και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό".

Δύο όλοι κι όλοι φίλαθλοι ακολούθησαν την αποστολή του Ιωνικού Ν. στο Ηράκλειο. Στην αρχή του αγώνα ήταν πολύ εκδηλωτικοί αλλά ησύχασαν μετά τις "παραινέσεις" των γηπεδούχων για πιο κόσμια συμπεριφορά.

Ρεπορτάζ :Από την Εφημερίδα "Πατρίς".

-(Σημείωση Συντάκτη):Στο παιχνίδι Ηράκλειο-Ιωνικός κόπηκαν 44 εισιτήρια, σε γήπεδο "στολίδι". Χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε. Είναι ντροπή για την πόλη και την προσπάθεια της ομάδας.....

Και μετά θέλουμε ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες.

-Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, το Ηράκλειο έκοψε την πίτα του και το φλουρί έπεσε στην ομάδα, γεγονός που έφερε γούρι όπως αποδείχθηκε χθες.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.