Video |Το μεγάλο τρίποντο του Π.Μαραγκάκη στη νίκη του Αρκαδικού με το Δούκα.


Όπως αναφέρει το ontraepithesi.gr, "μπορεί ο Παντελής Μαραγκάκης να μην είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Δούκα, μπορεί μέχρι το φινάλε του ματς να είχε περιοριστεί στους τρεις πόντους, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένας παίκτης με καλό περιφερειακό σουτ και όχι μόνο, που συνολικά φέτος το έχει ανάγκη η ομάδα του Αρκαδικού.

Κι αυτό ο νεαρός Κρητικός γκαρντ του Αρκαδικού το επιβεβαίωσε στην πιο κρίσιμη ίσως φάση της αναμέτρησης, όταν με το σκορ στο 72-72 πήρε ένα πολύ μεγάλο σουτ από την περιφέρεια και βρήκε στόχο για το 75-72 στα 00’26’’ πριν το φινάλε! 

Μεγάλο σουτ όταν η μπάλα «έκαιγε» και όταν συνολικά η ομάδα του Αρκαδικού αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση και άγχος στις επιθετικές επιλογές της. Το σουτ αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό έκρινε το παιχνίδι και έδωσε μια τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα της Τρίπολης.

Δείτε παρακάτω το μεγάλο τρίποντο του Μαραγκάκη που ουσιαστικά έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Αρκαδικό:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.