Το θρίλερ των γυναικών στον Ηρόδοτο, στην παράταση (pics).


Για την 5η αγωνιστική των Γυναικών ΕΚΑΣΚ, ο Ηρόδοτος πήρε μεγάλη νίκη , επί του ΟΦΗ στην Αλικαρνασσό, μετά από ένα ντέρμπι που είχε χαρακτήρα θρίλερ από την αρχή ως το τέλος με την ομάδα της Μαρίας της Δεδελετάκη να παίρνει το ροζ φύλλο στην παράταση.

Το παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες να συμπορεύονται αρχικά στο σκορ , αλλά ο ΟΦΗ απέκτησε  το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με εξαίρεση το φινάλε της τελευταίας  περιόδου στο οποίο η ομάδα της Αλικαρνασσού  κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή και οδηγώντας το στην παράταση.

Εκεί ο ΟΦΗ επηρεάστηκε από την κρισιμότητα του παιχνιδιού και τον τρόπο που απώλεσε την διαφορά, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που απέκτησαν ψυχολογία και ενέργεια και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη, πρώτη στο πρωτάθλημα και πρώτη στο νέο ετος!.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ -ΟΦΗ 66-64
Δεκάλεπτα: 12-16  33-33 (ημ.),40-50  58-58 κ.α, Παραταση 66-64.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Δεδελετάκη Μ.):Μπαλαμούστου ,Γιαλαμά 12 ,Μαυράκη 14(1) ,Μιχελιδάκη ,Κακλαμάνου 1 ,Νίχλου 8(1) ,Συμεωνίδη 6 , Χρηστοπούλου 1 , Γαλανάκη 16 ,Λογοθέτη 8
Ο.Φ.Η.(Καρλάφτης Μ.): Λιόντα ,Ιατράκη 8(1) ,Βατσινά 16(5) ,Τζανετή 4 , Κουράτορα 2 ,Μαθιουδάκη 6 , Χριστοφοράκη 10 ,Κασαπίδη 4 ,Φωτιάδη 14.

Πηγή φώτο: "Ακαδημία Μπάσκετ Ηρόδοτος / Irodotos Basketball Academy" 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.