Καθοριστικός ο Μαραγκάκης, στην νίκη του Αρκαδικού , με Δούκα.


Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Αρκαδικός έκαμψε την αντίσταση του Δούκα με 76-74, χάρη στον Κρητικό Παντελή Μαραγκάκη, που με ένα "μεγάλο τρίποντο" στα 00’26’’ πριν το φινάλε! όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έδωσε προβάδισμα νίκης στους Αρκάδες που  πήραν βαθμολογική ανάσα με φόντο την παραμονή στην Α2. 

Να σημειώσουμε πως ο Μαραγκάκης σημείωσε 6 πόντους, με 2/3 τρίποντα, αγωνίστηκε για 8:03 " ,πήρε ένα ριμπάουντ και σε ένα ακόμα ματς ανέδειξε μέρος των (πολλών) δυνατοτήτων που έχει.

-Επίσης ο άλλος Κρητικός ο Τζουγκάρακης, αγωνίστηκε για 34:49", σημειώνοντας 14 πόντους, μαζεύοντας 13 ριμπάουντ ενώ είχε και δυο ασίστ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "contraepithesi.gr":
Το απόγευμα του Σαββάτου μετά από ένα ντέρμπι που είχε χαρακτήρα θρίλερ από την αρχή ως το τέλος, η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να φτάσει στην πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 76-74, χάρη ουσιαστικά σ’ ένα μεγάλο τρίποντο του Παντελή Μαραγκάκη στα 00’26’’ πριν το φινάλε της αναμέτρησης! 

Βέβαια ο Αρκαδικός για να σιγουρέψει τη νίκη έπρεπε να περιμένει το τελικό σφύριγμα της νίκης προκειμένου να ανασάνει με ανακούφιση για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνας.

Το παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ και να εναλλάσσονται το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με εξαίρεση το φινάλε της τρίτης περιόδου στο οποίο η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε για λίγο να ξεφύγει με 58-51. 
Αν και αμυντικά ο Αρκαδικός δεν ήταν κακός σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης με εξαίρεση τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ (που είχαμε επισημάνει σε σχετικό ρεπορτάζ την Παρασκευή), στην επίθεση επηρεάστηκε από την κρισιμότητα του παιχνιδιού, έχοντας κατά διαστήματα κακές ή άστοχες επιλογές αλλά και κάποια σημαντικά λάθη που δεν του επέτρεψαν να ξεφύγει στο σκορ ή να διατηρήσει ένα σταθερό προβάδισμα. Το ματς πήγε μέχρι το φινάλε στα ίσα και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως ήταν το τρίποντο του Μαραγκάκη στα τελευταία δευτερόλεπτα.


ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ 76-74
ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 13/01/2017 (17:00)
ΘΕΑΤΕΣ: 400-500.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 35-35, 59-53, 76-74

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Μάριος Δεσποτάκης): Μπιζούκας 2, Βλάχος 5(1), Λυμπερέας, Σίνης, Μούκας, Προδρόμου 16(1), Μαραγκάκης 6(2), Τζαϊδάς, Πελτιέρ 23(2), Γαρμπής 10(2), Αποστολίδης, Τζουγκαράκης 14.
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιάννης Γιαννόπουλος): Τόζιος 7(1), Παναγιωταράς 10(1), Τσουργιάννης Αρ. 3(1), Τσιότρας 13(1), Μαστόρος, Κυρίτσης 27(2), Κουκουλάς 14, Ντιφαντής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.