Μονο με παρουσία μαθητών ο τελικός κυπέλλου στα Δυο Αοράκια.


Από σχολεία θα γεμίσουν οι εξέδρες στα "Δυο Αοράκια" στον τελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 17 Φεβρουαρίου, όπως αποφασίστηκε στο Ηράκλειο.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου με την παρουσία Εισαγγελέα, του Αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, εκπροσώπους του Δήμου, της ΕΚΑΣΚ, της ΕΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν το που θα δοθούν τα εισιτήρια του τελικού με την απόφαση να είναι οριστική και να αφορά αποκλειστικά μαθητές σχολείων.

Η κάθε ομάδα θα λάβει από 30 προσκλήσεις και από κει και πέρα όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα γεμίσει με παιδιά από τα σχολεία της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15)."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.