Δειλινό | Ευχαριστεί κόσμο, διαιτητές, για τον μικρό Άρη.


Ο αγώνας του Δειλινού, με τον Εργοτέλη, στην πρεμιέρα του Β΄γύρου των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, εκτός από τον αγωνιστικό χαρακτήρα, είχε έναν επιπλέον λόγο, που είναι και ο πιο σημαντικός, που συνεχίζει από δω και μπρος την προσπάθειά του το Δειλινό στο πρωτάθλημα. 

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη, υπήρξε συμβολικό εισιτήριο, αφιερωμένο σε ένα μέλος της ακαδημίας του συλλόγου, έναν μικρό ήρωα,  που παλεύει με έναν γίγαντα και στο Δειλινό δηλώνουν σίγουροι ότι θα τον νικήσει, ως σύγχρονος Δαυίδ. 

Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη και η ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κόσμο, αλλά και τους διαιτητές κ.κ Μαλαμά και κ. Κατσαπρακάκη, για την προσφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το σωματείο μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση του μικρού Άρη ο οποίος τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κερδίσει έναν γίγαντα!!!

Ευχαριστούμε το σωματείο του Εργοτέλη Γ.Σ. για την συνεργασία της υλοποίησης της προσπάθεια μας και τέλος το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα κ. Μαλαμά και κ. Κατσαπρακάκη που δώρισαν την αμοιβή τους για τον μικρό μας ήρωα..."

Εύγε στο Δειλινό, στο κόσμο και τους διαιτητές,, είμαστε όλοι μαζί  σου Αρη, συμπληρώνουμε εμείς.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.