Έκοψε την Πίτα της η ομάδα μπάσκετ του Ηροδότου.


Μέσα σε χαλαρό, εν μέσω "ζεστής" ατμόσφαιρας και… άκρως οικογενειακό κλίμα, η  ομάδα του Ηροδότου έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη Πίτα της και πραγματοποίησε τον αγιασμό, στο  κλειστό Γυμναστήριο Αλικαρνασσού, μετά τη χθεσινοβραδινή προπόνηση., παρουσία μελών του Δ.Σ., προπονητών  αθλητών, άλλα και γονέων της ομάδας.

Τους παίκτες, τα μέλη του  τεχνικού επιτελείου και τις οικογένειες αυτών καλωσόρισε η πρόεδρος κ.Ν.Ρεθεμνιωτάκη -Puaca, ευχόμενη υγεία και δύναμη για το 2018 και να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της προς τους παίκτες και τους προπονητές των τμημάτων  για τη μέχρι τώρα πορεία και εικόνα τους . 

Οι τυχεροί η ο τυχερός  της βραδιάς, που κέρδισαν και τα φλουρί- ριά, δεν έγινε γνωστό, αλλά σίγουρα θα είναι καλότυχο για την φετινή χρονιά.

Πολλές "Ηροδοτικές" ευχές από τους παίκτες και τους προπονητές και διοίκηση , για μία Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και επιτυχίες σε όλους τομείς της ζωής!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.